✔️ Vitta Hotel Superior Budapest ***

✔️ Vitta Hotel Superior Budapest ***
✔️ Vitta Hotel Superior Budapest ***

✔️ Vitta Hotel Superior Budapest

1047 Budapest, Váci út 27-29.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Vitta Hotel Superior Budapest *** - Boedapest

Het driesterren Hotel Vitta in Boedapest ligt op de buitense Váci straat, slechts 5 minuten afstand van het winkelcentrum Duna Plaza. Het hotel kan zowel met de auto als met openbaar vervoer goed benaderd worden: met metrolijn M3 is het 5 minuten lopen van het station Újpest.

Het Hotel Vitta heeft 90 comfortabel ingerichte kamers die van badkamers met douche / toilet, televisie, telefoon en minibar voorzien zijn. Het hotel wacht op hun gasten met een welcome-drink en 's namiddags worden er gebakjes en thee geserveerd.

Naast de drinkbar beschikt het hotel over een conferentieruimte voor 200 personen en vergaderzalen voor 30-50 personen waarmee een groot probleem in de wijk met steeds meer ondernemingen opgelost werd omdat het aantal van deze soort zalen hier onvoldoende voor de behoefte was Voor deze bijeenkomsten zorgen wij ook voor de technische achtergrond indien nodig.

Zowel voor de gasten met de auto als ook met de autobus bieden wij een bewaakte parkeerplaats in de directe nabijheid van het hotel aan.

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Hotels in Boedapest? - kamer in het Hotel Vitta op 5 minuten lopen van het winkelcentrum Duna PlazaReceptie in een 3-sterren hotel in Újpest (Nieuwpest) - Vitta Hotel Superior Budapest, HongarijeHet vernieuwde restaurant van Hotel Vitta in Boedapest met Hongaaarse en internationale specialiteitenConferentieruimte met een capaciteit van 200 personen - Hotel Vitta in Boedapest, HongarijeHotel Vitta korting kamers in Újpest, Váci út, vlak bij de metro en de Donau winkelcentrumVitta Hotel Superior Boedapest - BudapestVitta Hotel Superior Budapest, Boedapest - mooie en elegante badkamer in BoedapestVitta Hotel Superior Budapest,  mooie en nieuwe kamers in de buurt van de Donau winkelcentrum

Hotel:
✔️ Vitta Hotel Superior Budapest ***


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.