✔️ Danubius Hotel Astoria City Center Budapest ****

✔️ Danubius Hotel Astoria City Center Budapest  ****
✔️ Danubius Hotel Astoria City Center Budapest ****

✔️ Danubius Hotel Astoria City Center Budapest

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 19-21.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Hotel Astoria City Center Boedapest - DANUBIUS HOTEL ASTORIA **** Budapest

Traditie en stijl...
... met deze woorden kan men Danubius Hotel Astoria City Center het beste karakteriseren. Het hotel gebouwd in de plaats van middeleeuwse stadsmuren is het meest eerbiedwaardige van Boedapest.

Het viersterren hotel heeft in 1914 zijn deuren geopend voor het grote publiek. Een voorbeeld en naamgever van Astoria was het Waldorf Astoria in New York dat door de familie Astor opgericht gewezen is.

In het hart van de historische stadswijk, in de directe nabijheid van het culturele en handelscentrum en het gewoel van Váci straat bevindt zich Danubius Hotel Astoria City Center met zijn unieke atmosfeer en stijl van de eeuwwisseling wacht in een traditionele omgeving op de lieve gasten met de modernste dienstverleningen die aan de eisen van onze tijden helemaal voldoen.

Kamers:
De 138 kamers met traditionele stijl zijn alle van geluidsdichte ramen telefoon, kleurentelevisie met satellietprogramma's, bioscoopkanaal, Internetaansluiting zonder kabel, minibar, haardroger en kamerkluisjes voorzien. 50% van de kamers is een niet-roker kamer.

Astoria DeLuxe kamers:
Na de reconstructie hebben de nieuwe en airconditioned kamers vage okergele, terracotta en Bourgondische kleuren gekregen en de dessins van de textiel en de elegante, antieke en witte meubels doen aan een soort Provence-sfeer herinneren.
De kamers met een oppervlakte en binnenhoogte boven het gemiddelde wachten met exclusieve uitrusting op de lieve gasten.

Hotel Astoria Standard kamers (in beperkt aantal)
De geluidsdichte en airconditioned kamers met stemvolle atmosfeer en beukmeubels bevinden zich in de vleugel met een panorama over Magyar straat.

Gastronomie:
Café & Restaurant Mirror
Café & Restaurant Mirror met traditionele atmosfeer van de eeuwwisseling heeft lekkere Hongaarse en Oost-West specialiteiten en de fusie van deze twee op zijn menukaart. Het aanbod van onze gefusioneerde keuken is het resultaat van het mengen van smaken verschillende nationaliteiten. Onze motto is nog steeds de "traditie en stijl" met de modernste middelen.
Op onze drankkaart staan flessen van de meest gewaardeerde Hongaarse wijnstreken en wijnkelders.
Er is een brede selectie aan koekjes, ijs- en koffiespecialiteiten in ons restaurant met de atmosfeer van de toenmalige koffiehuizen van Pest.

Conferentiefaciliteiten:
Onze elegante aparte zalen met airconditioning, in de meeste met natuurlicht zijn ideaal voor conferenties, seminars, opleidingen, shows, zakelijke avondeten, bijeenkomsten van vriendenkringen en in besloten kring. In onze Empire zaal met traditionele sfeer kunnen er recepties, feestmalen, partnerfeesten, modeshows en persconferenties georganiseerd worden.

In de conferentiezalen, lobby en andere ruimtes kan men van breedband Internetaansluiting met hoge snelheid zonder kabel (WiFi) gebruikt maken.

Parkeren in de buurt van Hotel Astoria:

We kunnen onze gasten 20% korting geven op parkeren in het Parkeerhuis Franklin, gelegen in de buurt van Hotel Astoria.
Vanwege krapte aan capaciteit is het verstandig om uw wensen en behoeften bij voorbaat aan ons door te geven.

Andere Danubius hotels in Boedapest zijn:

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Danubius Hotel Astoria City Center - superior tweepersoonskamer in Hotel Astoria - hotelkamers in BoedapestHotel Astoria City Center in het hart van Boedapest - kamer in een hotel met traditionele sfeer in BoedapestKamer in het Hotel Astoria City Center met unieke atmosfeer - Danubius Hotel AstoriaRestaurant met Hongaarse en Oost-West specialiteiten in Hotel Astoria City Center - hotels in BoedapestConferentieruimte in Danubius Hotel Astoria City Center - viersterren accomodatie in Boedapest, HongarijeHotel Astoria City Center Budapest - elegante hotelkamer tegen gunstige prijs in het centrum van BoudapestHotel Astoria City Center Budapest - mooie en elegante badkamer, in het centrum van Boedapest, in Astoria HotelAstoria Hotel City Center Budapest - romantische en elegante hotelkamers tegen goedkope prijzen in Astoria

Hotel:
✔️ Danubius Hotel Astoria City Center Budapest ****


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.