✔️ Europa Hotels Congress Center Budapest ***

✔️ Europa Hotels Congress Center Budapest ***
✔️ Europa Hotels Congress Center Budapest ***

✔️ Europa Hotels Congress Center Budapest

1021 Budapest, Pálos utca 2.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


HOTEL REGE BOEDAPEST - EUROPA HOTELS CONGRESS BUSINESS CENTER BOEDAPEST

Dear Guests! We have to inform you, that we are not distributing the Hotel at this time. Thank you for your understanding. Other Special Wellness Hotels: Hotel Silvanus Visegrád **** neighbourhood of the medieval Citadell and the Royal Palace, Hotel Bellevue Esztergom **** with grand wellness area and the Hétkúti Wellness Hotel Mór **** near Budapest.

Het driesterren Europa Hotels & Congress Center - Standard bevindt zich aan de rechteroever van onze hoofdstad Boedapest (genoemd Boeda), in een stille en groene omgeving vlakbij het stadcentrum en de belangrijkste bezienswaardigheden.

In het standard*** gedeelte van het hotelcomplex staan er 170 kamers ter beschikking van de bezoekers die onze hoofdstad en zijn omgeving willen leren kennen of die op een zakenreis zijn.
Vanuit de kamers op de bovenste verdiepingen heeft men een prachtig panorama over Boedapest en János-berg.

De 110 tweepersoons- en de 50 driepersoonskamers zijn voorzien van een telefoon, televisie met satellietprogramma's, douche of badkuip. In de meeste kamers vindt men ook een minibar. Een deel van onze kamers is niet-roker. Tegen extra betaling kunnen ook honden en katten meegebracht worden.

In het hotelcomplex biedt het Hotel-Restaurant Rege een enorme veelzijdigheid aan specialiteiten van de Hongaarse keuken en op onze weekend-menu, in de buffetlunch vindt u ook internationale gerechten. In het restaurant is er ruimte voor 200 personen. Naast onze gerechten serveren wij veel typische Hongaarse wijnen van de bekende Hongaarse wijnstreken.

De gezinnen met kleine kinderen kunnen gebruik maken van de kindermenu's en eetstoelen.

Ons Restaurant Rege heeft twee ruimtes, een galerie voor de aangename zomeravonden ook op het Terras Panoráma. De capaciteit van het restaurant kan nog uitgebreid worden met een aparte zaal voor extra 80 personen.

Restaurant Rege staat niet alleen voor de hotelgasten open, maar ook voor de inwoners van de omgeving. Iedereen is altijd welkom bij ons.

EUROPA CONGRESS CENTER

Europa Congress Center dat bij het hotelcomplex hoort staat unieke programma's ter beschikking van de bezoekers. Op een oppervlakte van 7000 m² wachten de 9 zalen van het multifunctionele centrum op de belanghebbenden met een capaciteit voor 15-550 personen.
In een moderne en esthetische atmosfeer kunnen conferenties, exposities en familie- of bedrijfsbijeenkomsten georganiseerd worden. Onze team wacht met heel veel ervaring en enthousiasme op de lieve gasten.

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Goedkoop hotel in district 2 van Boedapest - Hotel Rege met wellness diensten - nieuw naam: Europa Hotels Congress CenterMooie conferentieruimte in Boeda - Hotel Rege - Europa Hotels in Boedapest, HongarijeRestaurant Rege in Boedapest - Hotel Rege in een mooie groene omgeving - Europa Hotels Congrss Business CenterMooie en goedkope hotelkamer in Boedapest - Hotel Rege in district 2 in een prachtige groene omgeving van BoedaEuropa Hotels Congress Center Budapest met verschillende wellnessdiensten - binnenbad van Hotel RegeMooie ruime conferentiezaal in Hotel Rege in Boedapest - Europa Hotels Congress Center BudapestWellness hotel in Boedapest - Europa Hotels Congress Center Budapest - zwembad van Hotel Rege in district 2

Hotel:
✔️ Europa Hotels Congress Center Budapest ***


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.