✔️ Hotel Bara Budapest ***

✔️ Hotel Bara Budapest ***
✔️ Hotel Bara Budapest ***

✔️ Hotel Bara Budapest

1118 - Budapest, Hegyalja út 34-36.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Hotel Bara Budapest *** - Boedapest

Het Hotel Bara Boedapest ligt aan de voeten van Gellértberg, aan de Boedaer kant van de hoofdstad, 2 minuten afstand van de Elisabeth brug. Het winkelcentrum en de toeristische bezienswaardigheden zijn 10 minuten van het hotel.

Het driesterren Hotel Bara opende zijn deuren in 1998 voor de gasten met 96 kamers in 3 verschillende vleugels. De kamers van hoge kwaliteit (eenpersoons-, tweepersoons-, driepersoonskamers en appartementen) met diverse inrichting, het restaurant met echte Hongaarse en internationale specialiteiten en de stemmige bar wachten op onze lieve gasten.

De comfortabel ingerichte, ruime kamers zijn van kleurentelevisie met satellietprogramma's en telefoon voorzien, bovendien heeft het hotel 40 kamers met minibar ("A" gebouw).

Het Hotel Bara heeft zich ten doel gesteld voor alle van hun gasten de passende kamer te kunnen aanbieden. Op die manier wordt er voor de perfecte ontspanning gezorgd.
In het restaurant van het hotel met een gezellige bar worden o.a. Hongaarse en internationale specialiteiten geserveerd.

Onder Hotel Bara Budapest zijn er bewaakte parkeerplaatsen op 2 verdiepingen met een capaciteit voor 80 auto's te vinden. Naast het gebouw van het hotel kunnen verdere auto's en bussen parkeren.

Vanwege zijn locatie en de eigenschappen van de hiervoor ingerichte 5 zalen is het hotel een ideale plaats voor conferenties, trainingen, bijeenkomsten, staande recepties, bals, modeshows en uitstallingen, bruiloften en andere zakelijke vergaderingen of privé feestjes.

Benadering van het hotel:

Met de auto rijdt u van de snelwegen M1/M7 naar Budapest-Centrum, op de weg die naar Elisabeth brug leidt is het Hotel Bara aan de linkerkant te vinden.

Van de snelweg M3 rijdt u naar Budapest-Centrum, op Andrási straat, over de Kettingbrug en de tunnel, dan slaat u van de Alagút straat naar Mészáros straat af. Aan het einde van de weg rechts ziet u het hotel.

Met trein van het Zuidstation op Alkotás straat met tram 3 haltes in de richting van Villányi straat, met buslijn 8 1 halte in de richting Pest.

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Badkamer in Hotel Bara - 3-sterren accommodatie in BoedapestRestaurant met Hongaarse en internationale specialiteiten in Hotel Bara dichtbij de binnenstad van Boedapest, HongarijeConferentieruimte in Hotel Bara in Boedapest, HongarijeDrinkbar in een driesterren hotel in Boedapest - Hotel Bara aan de voeten van de GellertbergTweeperssonskamer in een 3-sterren hotel op 500 m afstand van het centrum van Boedapest - Hotel BaraBierhuis in het Hotel Bara in Boedapest, HongarijeHotel Bara vlakbij de Erzsebetbrug in Boedapest - kamerHotel Bara - hotelkamer tegen gunstige prijs, aan de voet van de Gellert berg

Hotel:
✔️ Hotel Bara Budapest ***


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.