✔️ Golden Park Hotel Budapest ****

✔️ Golden Park Hotel Budapest ****
✔️ Golden Park Hotel Budapest ****

✔️ Golden Park Hotel Budapest

1087 Budapest, Baross tér 10.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Golden Park Hotel Budapest **** Golden Park Boedapest

Het 100 jaar oude, indrukwekkende gebouw van het viersterren Golden Park Hotel ligt vlakbij het Station Keleti op Baross plein, direct aan het belangrijkste verkeersknooppunt van Budapest. De binnenstad met de Donau, het Parlement en de Váci straat zijn binnen enkele minuten te bereiken met het openbare vervoer zonder overstappen.
Het hotel bevindt zich in het centrum van Budapest. Bijna alle bezienswaardigheden van Budapest kunnen met metro, autobus of trolleybus bereikt worden vanuit het hotel, maar ook het mooiste en aan bezienswaardigheden rijkste park van Budapest, genoemd Városliget is ook op een loopafstand van slechts 10 minuten zoals Aréna Plaza, het grootste winkelcentrum van Europa.

Golden Park Hotel Kamers:
In de 179 comfortabele kamers van het in 2002 volledig gerestaureerde Golden Park Hotel is de ontspannende nacht gegarandeerd - zowel voor mensen die ons alleen of paarsgewijs bezoeken als voor vriendenkringen of grotere groepen.
De hotelgasten kunnen tussen kamers op zes verdiepingen kiezen (een verdieping is een niet-roker verdieping). Onze binnenhuisarchitecten hebben onze sfeervolle kamers met een gedekte elegantie, met comfort en met praktische meubels ingericht. Dit wordt door de zorgvuldige arbeid van ons personeel nog gezelliger gemaakt.
Op de bovenste, de zevende verdieping van ons hotel werden de kamers in minimal art stijl gevormd. Moderne kleuren, vormen en meubels met de betovering van de bovenste verdieping, met een panorama over de hele stad zorgen voor de unieke sfeer. Hoe meer nachten u hier doorbrengt, hoe meer u van dit zal houden.
Naast de gezellige inrichting maken de geluiddichte ramen, de airconditioning, de breedband-internetaansluiting (WIFI), de televisie met satellietprogramma's, de telefoon, het kluisje, de koelkast en de haardroger het comfort van de kamers compleet. Vanwege de veiligheid van onze gasten zijn alle kamers van een elektronische sleutelkaart en een rooksensor voorzien.

Hotel Golden Park Restaurant Nílus:
Oriëntaalse keuken met een oriëntaals comfort: in het Restaurant Nílus kunnen onze gasten van de specialiteiten van de Egyptische keuken (gyros, saglik, baclava, enz.) genieten in een huiselijke en sfeervolle omgeving. Om de atmosfeer van het sprookje Duizend-en-een-nacht te kunnen imiteren kunt u na de uitstekende gerechten gebruik maken van een waterpijp. Voor de authentieke smaken van de Arabische keuken zorgen onze meesterkoks.

Het Italiaanse Restaurant ETNA 2.
Echte Italiaanse specialiteiten, pizza gebakken in een oven met houtverwarming, pastaspecialiteiten, tiramisu zijn alleen enkele van de honderden gerechten die op de menukaart van het populaire restaurant terug te vinden zijn. De authentieke Italiaanse grondstoffen en het uniek ingerichte restaurant zorgt voor de echte Italiaanse atmosfeer.

Hotel Golden Pak Boedapest Lobbybar:
Als u na de lange wandelingen naar rust verlangt of als het nog te vroeg is om naar het bed te gaan, geniet u van de alcoholvrije en alcoholische dranken, van de koekjes, van de broodjes in de fauteuils met zachte en soepele bekleding vanaf 9:00 u 's morgens t/m 11:00 u 's avonds in onze lobbybar.

Fitnessruimte, sauna, massage:
Na de stadsbezichtiging kan hier het lichaam verwend worden: in de fitnessruimte van ons hotel wachten verschillende machines op de belanghebbenden. Na de sportactiviteiten kan niks beter zijn dan de ontspanning in onze Finse sauna? Op verzoek wordt er ook voor een masseur gezorgd.

De naast ons hotel onlangs geopende Apotheek wacht vanaf augustus met een 24 uurse openingstijd op de klanten.

BENADERING:
Met de auto: Het hotel kan vanuit de richting van de snelwegen makkelijk bereikt worden. Vanuit richting Wenen op snelweg M1 (226 km), vanuit Balaton op snelweg M7 (100 km). Over de Donau via Elisabeth brug richting binnenstad op Rákóczi straat tot Baross plein. Vanuit richting M3 boulevard Hungária en dan naar rechts op Thököly straat tot Baross plein.
Vanuit de stations: Vanuit het Station Keleti is het hotel op een loopafstand van slechts enkele minuten via het plein. Vanuit het Station Déli kunt u de metrolijn 2 (rode metrolijn) kiezen tot het Station Keleti. Vanuit het Station Nyugati kunt u de metrolijn 3 (blauwe metrolijn) kiezen tot het Deák plein en dan de metrolijn 2 (rode metrolijn) kiezen tot het Station Keleti (of met de tram 4; 6 vanuit het Station Nyugati-pályaudvar tot Blaha Lujza plein en dan met de autobussen 7, 7A, 173 of 78 richting Bosnyák plein.)
Met openbaar vervoer: Het Baross plein kan met de autobussen 7, 7E, 7A, 20E, 30, 33, 173, 173E, 73, 78, met de metro 2 (rode metro) met de tram 24 en met de trolleybussen 76, 78, 79, 80 benaderd worden.

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Badkamer in het Golden Park Hotel in BoedapestFitnessruimte in Boedapest - Golden Park Hotel direct aan het belangrijkste verkeersknooppunt van BoedapestMooie vrije tweepersoonskamer op het Baross plein (Baross tér) in de binnenstad van Boedapest - Golden Park Hotel BoedapestRestaurant in het Golden Park Hotel, vlakbij het Station Oost (Keleti) in BoedapestMooie en heledere hotelkamer in Boedapest - Golden Park Hotel Boedapest4-sterren hotel in de buurt van het Station Oost (Keleti) - Golden Park Hotel Boedapest op het Baross plein (Baross tér)Sauna in het Golden Park Hotel Boedapest, dichtbij de Rakoczi weg (Rákóczi út) - viersterren accomodatie in het hart van BoedapestGolden Park Hotel Budapest - gunstig hotelkamer in de buurt van Station Budapest-Keleti

Hotel:
✔️ Golden Park Hotel Budapest ****


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.