✔️ Hotel Kristal Budapest ***

✔️ Hotel Kristal Budapest ***
✔️ Hotel Kristal Budapest ***

✔️ Hotel Kristal Budapest

1118 Budapest, Társ utca 9.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Villa Hotel Kristal Boedapest *** - Hotel Villa Kristal Budapest

Het 3-sterren Villa Hotel Kristal is gehuisvest in een rustige straat op de Gellert-heuvel in een in 1920 gebouwde en onlangs mooi gerenoveerde villa die sinds 1997 dienst doet als hotel en biedt gasten airconditioned kamers, een ontbijtzaal die ook als evenementenlocatie gebruikt kan worden, een gezellig terras en drinkbar, een verzorgde tuin en veilige parkeermogelijkheden.

Het Villa Hotel Kristal beschikt over 18 kamers die allemaal voorzien zijn van airconditioning, een eigen badkamer, televisie, minibar, koelkast en telefoon.
Een deel van de kamers heeft een grote terras met prachtig uitzicht over de streek.
In het Villa Hotel Kristal heb je overal gratis toegang tot WiFi internet, dus ook in de kamers en in de verzorgde tuin van het hotel staan in de zomer zonnebedden ter beschikking van de gasten.
De receptie is 24 uur geopend en legt grote nadruk op individuele, precieze en persoonlijke service.

Vanaf het Villa Hotel Kristal kunnen de Burcht van Boeda, de Citadel met prachtig panorama resp. het stadscentrum (Vaci straat en omgeving) zelfs te voet (15 minuten resp. 30 minuten lopen) gemakkelijk bereikt worden.
Het Budapest Congress and World Trade Center ligt slechts op 2 minuten lopen van het hotel.
In de buurt van het Hotel Villa Kristal bevinden zich veel thermaalbaden (Rudas, Racz, Gellert) en bieden hun uitstekende services aan.

Het Villa Hotel Kristal is makkelijk bereikbaar met de auto (via het verkeersknooppunt Budaorsi weg, Alkotas weg, Hegyalja weg) of het openbaar vervoer (bus 8 en 112 vanaf het Ferencziek plein of tram 61 vanaf het Moskouplein (Moszkva tér)).

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Tuin van het 3-sterren Villa Hotel Kristal op de Gellert-heuvel in Boedapest, Hongarije - kamers tegen actieprijzen in het Hotel Kristal in de buurt van de ElizabethbrugTerrasje van het Hotel Villa Kristal op de Gellert-heuvel in de buurt van de Citadel en de ElizabethbrugHotelkamers tegen actieprijzen op de Gellert-heuvel in Boedapest - Villa Hotel Kristal in Boedapest, HongarijeGoedkope accommodatie in Boedapest in het 3-sterren Villa Hotel Kristal, vlakbij de Elisabeth brug - ontbijtzaal van het Hotel KristalHotel Kristal in Boeda, vlakbij de Hegyalja weg - romantische rustige hotelkamer in Boedapest, HongarijeBadkamer van het driesterren Villa Hotel Kristal in Boedapest, Hongarije - gerenoveerd hotel in Boeda tegen zeer aantrekkelijke prijzenHotelkamer met prachtig panorama-uitzicht tegen actieprijzen in het Villa Hotel Kristal op de Gellert-heuvel in Boeda

Hotel:
✔️ Hotel Kristal Budapest ***


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.