✔️ Hotel Luna Budapest ***

✔️ Hotel Luna Budapest ***
✔️ Hotel Luna Budapest ***

✔️ Hotel Luna Budapest

1116 Budapest, Vegyész u. 17.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Hotel Luna Budapest *** - Boedapest

Het driesterren Hotel Luna werd in 2001 in de dynamische ontwikkelingswijk van Boedapest, in Zuid-Boeda gebouwd.

Het winkelcentrum 'Savoya Park', het modernste shoppingcentrum van de Boedaer kant is slechts 800 meter vanuit ons hotel vandaan, slechts 5 minuten is het nieuwe stadscentrum en direct in onze buurt leidt het begintraject van de geplande snelweg M6.

Vanuit ons hotel via de Lágymányosi brug is ook het stadsdeel Pest, het nieuwe Nationaaltheater en Het Culturele Centrum in enkele minuten te bereiken.

Het driesterren hotel beschikt over 26 tweepersoonskamers, 4 eenpersoonskamers met badkamer en 3 appartementen. Elke kamer is van televisie, airconditioning, radio, telefoon en in de badkamer van Haardroger voorzien. Er staan kamers voor niet-rokers, met balkon en airconditioning ter beschikking van onze gasten. Naar behoefte zorgt het hotel ook voor kabelloze internettoegang.

Conferentiefaciliteiten:

Het Hotel Luna heeft een airconditioned conferentiezaal met natuurlijk licht, computeraansluiting welke geschikt is voor afwikkeling van bijeenkomsten met een capaciteit van max. 50 personen.

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Goedkope hotels in Boedapest - driesterren Hotel Luna - badkamer van het hotel vlakbij het winkelcentrum Savoya ParkFoto van de ingang van het driesterren Hotel Luna in BoedapestBeveiligde afgesloten parkeerplaats van het Hotel Luna - 3-sterren hotels in Boedapest, HongarijeConferentiezaal met een capaciteit van max. 50 personen in Hotel Luna in BoedapestHotel Luna in een zich dynamisch ontwikkelende wijk van Boedapest - receptieGoedkoop onderdak in Boedapest - tweepersoonskamer - Hotel Luna in Zuid-BoedaTweepersoonskamer in het Hotel Luna - driesterren hotels in BoedapestHotel Luna - hotelkamers met veilige parkeerplaats in het 11. districtHet restaurant van Hotel Luna Buda, in het 11. district van Boedapest

Hotel:
✔️ Hotel Luna Budapest ***


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.