✔️ Hotel Zugló Budapest ***

✔️ Hotel Zugló Budapest ***
✔️ Hotel Zugló Budapest ***

✔️ Hotel Zugló Budapest

1149 Budapest - Zugló, Nagy Lajos király út 204.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Hotel Zuglo *** Boedapest

Het driesterren Hotel Zuglo ligt in de groenwijk van Boedapest, in Zuglo, niet ver van de Heldenplaats en het Stadspark.

Hotel Zuglo beschikt over 24 appartementen en 95 tweepersoonskamers met douche, met LCD televisie, telefoon, koelkast, Internetaansluiting. Het hotel met 12 etages kan uit de verte snel herkend worden. Alle kamers en ruimtes zijn airconditioned. Voor rokers hebben wij aparte zalen gebouwd.

Onze keuken biedt voor de bezoekers en fijnproevers Hongaarse specialiteiten aan. In ons restaurant kunnen er bijeenkomsten voor 100 personen; in onze aparte zaal voor 40 personen georganiseerd worden.

Twee bedekte terrassen met een uitzicht over de tuin zorgen voor de idyllische ontspanning van de gasten.

In een met camera's bewaakte parkeerplaats kunnen de gasten hun auto's en bussen in veiligheid achterlaten.

Fitness - en wellnessprogamma's: zwembad, jacuzzi, kapsalon, cosmetische salon, Finse en infrasauna, massage.

Benadering:
Het hotel bevindt zich in de buurt van de snelweg M3.
Vanuit Örs Vezér tér kan het hotel met tram 3 of 62, met autobus 32, vanuit het metro-eindstation Mexikói út met tram 3, vanuit de binnenstad met bus 7 of 173 van het buseindstation Bosnyák tér benaderd worden.

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Goedkope accommodatie in een mooie buitenwijk van Boedapest, Zuglo - vrije tweepersoonskamer in het 3-sterren Hotel ZugloHotel Zuglo in Boedapest - restaurant van het 3-sterren hotel met Hongaarse specialiteitenHotels in Boedapest met wellnessdiensten - wellness weekend in Hotel Zuglo - binnenbadHotel Zugló - goedkope hotelkamer in de nabijheid van het centrumHotel Zugló - Gunstige wellnesshotel in het 14. district van Boedapest, in de nabijheid van het centrumHet restaurant van Hotel Zugló met uitstekende Hongaarse specialiteitenGoedkope en prachtige hotelkamers in de nabijheid van het centrum van Boedapest en het winkelcentrumWellnessweekend in Hotel Zuglo Budapest - voorzien van sauna, baden en jacuzzi

Hotel:
✔️ Hotel Zugló Budapest ***


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.