✔️ Hotel Bestline Budapest ***

✔️ Hotel Bestline Budapest ***
✔️ Hotel Bestline Budapest ***

✔️ Hotel Bestline Budapest

1239 Budapest, Ócsai út 4.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Hotel Bestline Budapest

Het Hotel Bestline is in Boedapest, vlakbij de verbindingsweg M51 tussen de snelweg M0 en M5 te vinden. Het hotel wacht in het voormalige gebouw van Hotel Frankfurt, in rustige en stille omgeving op zijn gasten.

Het Hotel Bestline is makkelijk bereikbaar met auto of openbaar vervoer. De binnenstad en de luchthaven Liszt Ferenc zijn met auto onder 20 minuten bereikbaar van het hotel.
De geregelde openbare buslijnen 66 en 66E stoppen voor het hotel, en met die het metrostation Határ weg onder 30 minuten bereikbaar.

Het Hotel Bestline wacht met 86 airconditioned kamers op zijn gasten. De kamers zijn onder anderen een-, twee-, drie-, en vierpersoonskamers en zijn ook kamers met tweepersoonsbedden te vinden. Voor gezinnen zijn de appartementen met twee slaapkamers ideaal. Bovendien wachten twee speciaal ingerichte kamers op de gehandicapte gasten. Deze kamers zijn met eigen badkamer voorzien en onbelemmerd bereikbaar.

Internetaansluiting is in alle gemeenschappelijke ruimtes en gastkamers bereikbaar. Het hotel is een geheel niet-rokers hotel,in het hele hotel geldt een rookverbod.

Uitrusting van de kamers:
Eigen badkamer met douche, handdoeken, kabeltelevisie, bureau, kleerkast met kleerhangers, haardroger(vraag ernaar bij de receptie).

Het restaurant van het Hotel Bestline met ruime buffetontbijt, en de bar bij de receptie met rijke drankassortiment wacht op zijn gasten.

De conferentieruimte van het Hotel Bestline zijn geschikt voor 45 personen vergaderingen, meetings en trainingen te organiseren.

Voor de gasten van het hotel staan gratis parkeren (voor auto's en bussen) ter beschikking.

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Gunstige kamer van het Bestline Hotel in Boedapest, vlakbij de Soroksári wegCE Bestline Hotel in Boedapest, mooie en gunstige hotel in de XXIII. district van BoedapestRestaurant van het Bestline Hotel in Boedapest, in SoroksárOntvangkamer van het CE Bestline Hotel in Boedapest, in SoroksárBadkamer van het CE Hotel Bestline in Boedapest, HongarijeVrije eenpersoonskamer van het CE Hotel Bestline in Boedapest tegen gunstige prijs

Hotel:
✔️ Hotel Bestline Budapest ***


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.