✔️ Hotel Gellért Budapest ****

✔️ Hotel Gellért Budapest ****
✔️ Hotel Gellért Budapest ****

✔️ Hotel Gellért Budapest

H-1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Hotel Gellert Budapest **** Spa Thermal Hotel Gellert Boedapest

Het viersterren Danubius Hotel Gellert, het toenmalige Hotel en Thermaalbad Szent Gellert werd in eeuwwisselings-Jugendstijl, als een elegant paleis in 1918 gebouwd. Het eerbiedwaardige hotel met tientallen jaren oude traditie is een van de belangrijkste hotels van de hoofdstad Boedapest.

Het Hotel Gellert heeft een bijzonder gunstige ligging: enerzijds in de schilderachtige omgeving aan de Donau-oever, anderzijds direct aan de voet van Gellertberg. De plaats kan heel gemakkelijk benaderd worden - van de binnenstad wordt het hotel door de mooiste brug van Boedapest, namelijk de Vrijheidsbrug gescheiden.

Alle van onze kamers zijn van badkamer en douche, kleurentelevisie, hotelbioscoop, satellietprogramma's zoals CNN News, Sky Channel, telefoon, minibar voorzien. Er zijn ook niet-roker kamers.

Als een bijzondere aantrekkingskracht kan het Bad Gellert in het naast gelegen gebouw beschouwd worden. De hotelgasten kunnen het openlucht- en overdekte zwembad, het golfbad, het zonneterras, het thermale bad van Bad Gellért gebruiken.

In het Danubius Hotel Gellert wachten sfeervolle restaurants en vergaderzalen met de modernste uitrusting op de hotel- en conferentiegasten met een capaciteit tot 20-350 personen.

Het Restaurant Panoráma met zijn terras in Hotel Gellert Boedapest heeft een wonderschoon uitzicht over Donau en Boedapest. De keuken van het hotel staat internationaal bekend en erkend. Met veel genoegen voldoen onze executieve chef, István Varga en zijn deskundige koks aan de wensen en eisen van de gasten. U kunt internationale en Hongaarse specialiteiten uit onze menukaart kiezen. Wij wachten de liefhebbers van gastronomie met smaakvolle wijnen van de uitstekende wijnkelders.

S' Zomers kan op het terras van het restaurant een exclusieve belevenis meegemaakt worden. In de aangename zomerwind verspreiden de bomen, de bloemen en de rivier Donau hun heerlijke geuren en op het terras kunt u tot rust komen. S' Avonds vanaf april tot november amuseert de zigeunerband van László Váradi met zigeunermuziek onze gasten. In de zomertijd op zaterdagavond arrangeren wij folkloreshows, die deze avonden met een echte Hongaarse stemming onvergetelijk maken. Het hele jaar lang worden er wisselende programma's, gastronomische festivals, avondeten georganiseerd, omdat er bij ons altijd iets gebeurt.

Het Bierhuis Restaurant in de sfeervolle omgeving biedt eerste kwaliteit Hongaarse en internationale specialiteiten aan. Het bierhuis heeft een brede selectie aan bijzondere, gebottelde en getapte bieren. U kunt ons met uw familie, vrienden bezoeken om van de vriendelijke bediening en de huiselijke atmosfeer te kunnen genieten. In de zomertijd is ons terras een geschikte locatie voor zakelijke besprekingen of voor licht middageten in de aangenaam koele schaduw, avondamusement. Op elke vrijdagavond kunt u aan programma's met muziek en dans deelnemen.

De koffiebar Gellért is een echte bekoring voor diegene die gebakjes, taarten, frisse koffie en thee lussen. In onze menukaart zijn er taartspecialiteiten of de beroemde Gellert-rol te vinden. In het zomerseizoen maken onze fantastische ijsbekers het verblijf van de gasten nog unieker. Het is de moeite waard op het terras van de koffiebar minstens een zonnige namiddag door te brengen.

De Drinkbar serveert Hongaarse en internationale dranken, borrel, alcoholische en alcoholvrije cocktails, getapte bier en specialiteiten terwijl de sportfans naar de actuele sportevenementen in een grootbeeldtelevisie kunnen kijken. Beëindigt u de dag hier!

Andere hotels in Budapest het beheer van het management:

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Gellert Boedapest - Bierhuis in Hotel Gellert BoedapestGellert Hotel Boedapest in de binnenstad met actieprijzen - Hal - Hotel Gellert in BudapestGellert Boedapest - Badkamer in Hotel Gellert Boedapest in het centrumGellert Hotel Koffiehuis in Boedapest - 4-sterren Hotel GellertHotel Gellert Boedapest - Terras Hotel GellertGellert Bath gratis entree in Boedapest vanuit het hotelBoedapest Hotel Gellert - Thermaal Bad - prachtig wellness weekend in Boedapest, HongarijeTweepersoonskamer in het Hotel Gellert Boedapest in het centrum met een panorama over de DonauEenpersoonskamer in het Hotel Gellert Boedapest in het centrum met een uitzicht over de DonauKamers in het Hotel Gellert Boedapest in de binnensatd vlakbij de GellertbergOnline kamerboeking in het Hotel Gellert Boedapest - superior kamer in het stadscentrum van BoedapestElegante en romantische eenpersoonskamer in het Hotel Gellert Boedapest in het centrum met een uitzicht over de DonauPrachtige tweepersoonskamer in het Hotel Gellert Boedapest in de binnenstad met een uitzicht over de rivier DonauGolfbad van Spa-, thermaal- en wellnessbad van Bad Gellert aan de voet van GellertbergPakketen met badkaartjes voor actieprijzen in het Hotel gellert in Boedapest, HongarijeBad in het hotel gellert in Boedapest met gratis badkaartje voor de hotelgasten

Hotel:
✔️ Hotel Gellért Budapest ****


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.