.

Hotel Gellert**** Budapest - Akcios Gellert gyogyhotel Budapesten ****

Budapest

H-1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.

Reservation Tel/Fax: 00-36-1-2279614

Online reserveren »
Pakket »

Hotel Gellert Budapest **** Spa Thermal Hotel Gellert Boedapest

Het viersterren Danubius Hotel Gellert, het toenmalige Hotel en Thermaalbad Szent Gellert werd in eeuwwisselings-Jugendstijl, als een elegant paleis in 1918 gebouwd. Het eerbiedwaardige hotel met tientallen jaren oude traditie is een van de belangrijkste hotels van de hoofdstad Boedapest.

Het Hotel Gellert heeft een bijzonder gunstige ligging: enerzijds in de schilderachtige omgeving aan de Donau-oever, anderzijds direct aan de voet van Gellertberg. De plaats kan heel gemakkelijk benaderd worden - van de binnenstad wordt het hotel door de mooiste brug van Boedapest, namelijk de Vrijheidsbrug gescheiden.

Alle van onze kamers zijn van badkamer en douche, kleurentelevisie, hotelbioscoop, satellietprogramma's zoals CNN News, Sky Channel, telefoon, minibar voorzien. Er zijn ook niet-roker kamers.

Als een bijzondere aantrekkingskracht kan het Bad Gellert in het naast gelegen gebouw beschouwd worden. De hotelgasten kunnen het openlucht- en overdekte zwembad, het golfbad, het zonneterras, het thermale bad van Bad Gellért gebruiken.

In het Danubius Hotel Gellert wachten sfeervolle restaurants en vergaderzalen met de modernste uitrusting op de hotel- en conferentiegasten met een capaciteit tot 20-350 personen.

Het Restaurant Panoráma met zijn terras in Hotel Gellert Boedapest heeft een wonderschoon uitzicht over Donau en Boedapest. De keuken van het hotel staat internationaal bekend en erkend. Met veel genoegen voldoen onze executieve chef, István Varga en zijn deskundige koks aan de wensen en eisen van de gasten. U kunt internationale en Hongaarse specialiteiten uit onze menukaart kiezen. Wij wachten de liefhebbers van gastronomie met smaakvolle wijnen van de uitstekende wijnkelders.

S' Zomers kan op het terras van het restaurant een exclusieve belevenis meegemaakt worden. In de aangename zomerwind verspreiden de bomen, de bloemen en de rivier Donau hun heerlijke geuren en op het terras kunt u tot rust komen. S' Avonds vanaf april tot november amuseert de zigeunerband van László Váradi met zigeunermuziek onze gasten. In de zomertijd op zaterdagavond arrangeren wij folkloreshows, die deze avonden met een echte Hongaarse stemming onvergetelijk maken. Het hele jaar lang worden er wisselende programma's, gastronomische festivals, avondeten georganiseerd, omdat er bij ons altijd iets gebeurt.

Het Bierhuis Restaurant in de sfeervolle omgeving biedt eerste kwaliteit Hongaarse en internationale specialiteiten aan. Het bierhuis heeft een brede selectie aan bijzondere, gebottelde en getapte bieren. U kunt ons met uw familie, vrienden bezoeken om van de vriendelijke bediening en de huiselijke atmosfeer te kunnen genieten. In de zomertijd is ons terras een geschikte locatie voor zakelijke besprekingen of voor licht middageten in de aangenaam koele schaduw, avondamusement. Op elke vrijdagavond kunt u aan programma's met muziek en dans deelnemen.

De koffiebar Gellért is een echte bekoring voor diegene die gebakjes, taarten, frisse koffie en thee lussen. In onze menukaart zijn er taartspecialiteiten of de beroemde Gellert-rol te vinden. In het zomerseizoen maken onze fantastische ijsbekers het verblijf van de gasten nog unieker. Het is de moeite waard op het terras van de koffiebar minstens een zonnige namiddag door te brengen.

De Drinkbar serveert Hongaarse en internationale dranken, borrel, alcoholische en alcoholvrije cocktails, getapte bier en specialiteiten terwijl de sportfans naar de actuele sportevenementen in een grootbeeldtelevisie kunnen kijken. Beëindigt u de dag hier!

Andere hotels in Budapest het beheer van het management:

Danubius Hotel Gellert Boedapest **** Hotel Gellert Budapest
Danubius Grand Hotel Margitsziget Boedapest ****
Danubius Health Spa Resort Helia ****
Danubius Health Spa Resort Margitsziget ****
Danubius Hotel Astoria Boedapest ****
Danubius Hotel Flamenco ****
Grand Hotel Hungaria Boedapest ****
Hotel Budapest **** - elegant hotel met panorama vlakbij Moszkva plein in Boedapest - Hotel Budapest
Danubius Hotel Arena Budapest ****

« Terug naar Beschrijving van het hotel

Kamerprijzen

De onderstaande prijzen zijn ter informatie en kunnen door het hotelbeheer gewijzigd worden. Uw reserveren wordt met de goedkoopste prijzen bevestigd.

De kamerprijzen zijn incl. buffetontbijt, korting op de toegang tot de spa Gellert, WiFi internet, btw en toeristenbelasting.

Extra bed: 40 EUR/ nacht (alleen in standaard en superior kamers)
Halfpension: 22 EUR/ persoon / gelegenheid
Parkeerplaats: 13,50 EUR/ auto / dag
Kruierdienst: 2 EUR/ persoon
Huisdieren: 25 EUR/ nacht

Kortingen voor kinderen:
Onder 12 jaar is het verblijf kosteloos in de kamer van de ouders.

Annuleringsvoorwaarden: Minstens 48 uur voor aankomst – kosteloos. Binnen 48 uur voor aankomst of in geval van niet-verschijnen – 100% van de eerste nacht te betalen.

Online reserveren

Bestelling met onmiddelijke online-bevestiging.

Booking.com