✔️ Hotel Novotel Budapest Centrum ****

✔️ Hotel Novotel Budapest Centrum ****
✔️ Hotel Novotel Budapest Centrum ****

✔️ Hotel Novotel Budapest Centrum

1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Novotel Boedapest Centrum**** - Boedapest

Het gerestaureerde en hernieuwde oude gebouw - het toenmalige Hotel Palace - van het Hotel Novotel Boedapest Centrum samen met de harmonische, nieuwe vleugels heeft in augustus 2002 als hotel zijn deuren geopend voor de zakenmensen en de toeristen.

Het gerestaureerde Jugendstilgebouw met de passende nieuwe vleugels lijkt op een monument en ligt in het hart van de binnenstad, in de nabijheid van de kruising Nagy boulevard en a Rákóczi straat, niet ver van Blaha Lujza plein.

Vanuit het viersterren Hotel Novotel Boedapest Centrum - dankzij zijn goede locatie -zijn alle belangrijkste handels-, regering- en culturele instellingen heel snel te bereiken. Het populaire winkel-, en uitgaanscentrum en de toeristische bezienswaardigheden zijn met enkele minuten rijden op een rechtstreekse weg te benaderen.

Het Hotel Novotel Boedapest Centrum wacht op 6 verdiepingen met 227 kamers op zijn gasten. Alle kamers zijn van airconditioning voorzien. Het modernste Novotel meubilair, ruime kamers, aparte badkamers en toilet in de nieuwe vleugel en kamers met balkon vol bloemen in de oude vleugel zorgen voor het gemak van de bezoekers. Voor niet-rokers bieden wij aparte verdiepingen aan.

Gezinnen kunnen in met elkaar verbonden kamers en onze gehandicapte gasten in voor hen extra ontwikkelde kamers overnachten. Alle kamers zijn ruim en van modemaansluiting, magnetische deurslot, rooksensoren en automatische blustoestellen voorzien.

Het hotel Novotel Centrum beschikt over een aparte vergadering verdieping die het best vanaf Rákóczi straat of vanuit het overdekte parkeerhuis (voor 220 voertuigen) te bereiken is.

7 zalen zijn ideaal om zakelijke en partnervergaderingen, conferenties, showrooms, aucties, persconferenties, trainingen, bijeenkomsten voor 650 personen te organiseren.

Other hotels in Budapest operated by the management:

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Novotel Boedapest Centrum in het centrum van Boedapest - lobby - betaalbare elegante accommodatie in de hoofdstad van HongarijeConferentiezaal in het Novotel Boedapest Centrum - viersterren accommodatie in BoedapestNovotel hotels - elegant restaurant in het 4-sterren Hotel Novotel Centrum in het hart van BoedapestViersterren hotels in Boedapest - kamer - Novotel Boedapest CentrumLuxe 4-sterren hotel in Boedapest - kamer - gerestaureerd in Jugendstil gbeouwd Hotel Novotel Boedapest CentrumMooi ingerichte kamers in het 4-sterren Novotel Boedapest Centrum in het hart van BoedapestPrachtig en elegant Restaurant Zsolnay in het centrum van Boedapest - viersterren Novotel Boedapest CentrumBoedapest hotels - Hotel Novotel Boedapest Centrum - drinkbar van het viersterren hotel in het centrum van Boedapest, Hongarije4-sterren Hotel Novotel Boedapest Centrum in het centrum van Boedapest vlakbij het Station Oost (Keleti) - jacuzzi van het elegante hotel tegen zeer aantrekkelijke prijsHotelkamer in Boedapest voor actieprijzen - Hotel Novotel Budapest CentrumJacuzzi voor gasten van het Novotel Centrum Boedapest, HongarijeLastminute hotelkamer in het Hotel Novotel Budapest Centrum op de Rakocziweg (Rakoczi ut) voor actieprijzen

Hotel:
✔️ Hotel Novotel Budapest Centrum ****


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.