✔️ Novotel Budapest Danube ****

✔️ Novotel Budapest Danube ****
✔️ Novotel Budapest Danube ****

✔️ Novotel Budapest Danube

1027 Budapest, Bem rakpart 33-34.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Hotel Novotel Boedapest Danube **** Novotel Danube Boedapest

Het viersterren, brandnieuwe Hotel Novotel Boedapest Danube wacht met een panorama over het Hongaarse Parlement op zijn gasten. Het hotel ligt aan de Donau-oever, vlakbij de binnenstedelijke bezienswaardigheden en de Budaer Burcht. Novotel Budapest Danube heeft 175 Novation kamers die volgens de nieuwste standaard maximaal aan de speciale eisen voldoen. De hoteldiensten die zich op de verwachtingen van de tijd baseren kunnen zowel aan de eisen van zakenmensen als van toeristen op hoog niveau voldoen.

Hotel Novotel Budapest Danube beschikt over 175 Novation kamers die volgens de nieuwste standaard maximaal aan de speciale eisen voldoen: instelbare airconditioning, on-demand pay televisie, flat screen televisie, rechtstreeks telefoon, haardroger, minibar, gratis koffie en thee, aparte badkamer en toilet, deurslot met magneetkaart en kamerkluis ook voor laptop.

De bar in de lounge biedt u naast de aangename ontspanning ook een bluetooth printer en digitale fotoprinter voor het dagelijkse werk. Voor de veiligheid zorgen rooksensoren en sprinklers op het hele gebied van het hotel.

Het Restaurant Cafe Danube voor 80 personen heeft in alle seizoenen karakteristieke, nieuwe specialiteiten van de landen aan de Donau op de menukaart en heeft een brede selectie aan wijnen. Naast het buffetontbijt, a'la carte lunch en avondeten staat een 24 u etensmogelijkheid ter beschikking van de gasten.

In Hongarije bevindt zich hier de eerste fitnessruimte na Club Med Gym standaarden die ook internationaal erkend en waar men in vriendelijke en dynamische omgeving van een trainingsruimte en sauna gebruiken kan.

Het Hotel Novotel Budapest Danube is een ideale plaats voor kleinere en middelgrote bijeenkomsten die door de conceptie van Meeting@Novotel 7 uniek wordt. De 3 aparte zalen voor 150 personen in totaal kunnen met elkaar verbonden zijn afhankelijk van de eisen en grootte van de events. Alle drie zalen hebben natuurlijke verlichting en ergonomische meubels, met een panorama over de Donau en het Parlement.

Naast de reeds genoemde kunnen de gasten nog van de volgende dienstverleningen gebruik maken: gratis Internetaansluiting (lijn), WiFi in het hele hotel, met behulp van het informatiesysteem Dynamic Signage livebeeld van het Parlement met een webcamera, beursinformatie, weervoorspelling en vliegveldinformatie, verse vrucht in de lounge, Good Morning News - nieuws 's morgens in 9 uitgaves en 8 talen, up-graded diensten in de kamers met Donau uitzicht, Danube Assistance Programma dat in het hotel voor het verkeer van gehandicapten zonder hindernissen zorgt en informatie met Braille geschrift zoals hotelinformatie en menukaarten voor blinden.

Onze medewerkers nemen aan een speciale training 'Service Extra-ordinaire" deel dat de basis van onze dienstfilosofie ' We take care everywhere' vormt.

Het hotel is 100% rookvrij, is roken verboden op het hele grondgebied van het hotel, met inbegrip van de gemeenschappelijke ruimtes, de terrassen en de kamers.

Other Novotel hotels in Budapest operated by the management

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Novotel hotels in Boedapest - drinkbar - betaalbare elegante accommodatie in Hotel DanubeNieuw 4-sterren hotel in Boedapest - tweepersoonskamer in Novotel Boedapest DanubeNovotel Boedapest Danube - tweepersoonskamer van het 4-sterren hotel met mooi panoramauitzicht over de DonauRestaurant in Budapest - Novotel Danube Budapest - Hotel reservierung BudapestLobby van het nieuwe viersterren Novotel Hotel Danube - elegante en betaalbare accommodatie in Boedapest, Hongarije4-sterren Hotel Novotel Boedapest Danube - elegante tweelingkamer met uitzicht op het ParlamentsgebouwNovotel Hotel danube - 4-sterren hotel in Boeda tegenover het ParlamentsgebouwRestaurant van het viersterren Novotel Danubius met prachtig uitzicht over de Donau en BoedapestHotels in Boedapest? 4-sterren Novotel Boedapest Danube met prachtig panoramauitzicht over de DonauHotel Novotel Boedapest Danube - fitnessruimte - 4-sterren Novotel Hotel in BoedapestHotel Novotel Boedapest Danube **** - sauna in het viersterren hotel in de hoofdstad van Hongarije, BoedapestHotel Novotel Boedapest Danube met prachtig uitzicht over de Donau - hotelkamer met mooi panorama in Boedapest, HongarijeNovotel Danube - comfortabele kamers met panorama-uitzicht over de Donau en het ParlementHotel Novotel Danube vlakbij het centrum van Boedapest met prachtig panorama-uitzicht over het Parlement en de DonauHotelkamer met mooi panorama in het5 Hotel Novotel Danube in Boedapest, HongarijePrachtig panoramauitzicht over de Donau en het vuurwerk erboven vanuit de kamers van het Hotel Novotel Danube in Boedapest

Hotel:
✔️ Novotel Budapest Danube ****


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.