✔️ The Three Corners Hotel Art Budapest ***

✔️ The Three Corners Hotel Art Budapest ***
✔️ The Three Corners Hotel Art Budapest ***

✔️ The Three Corners Hotel Art Budapest

1053 Budapest, Királyi Pál utca 12.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


The Three Corners Hotel Art Boedapest ***
Dear Guests! We have to inform you, that we are not distributing the Hotel at this time. Thank you for your understanding.

Het in de vorige eeuw geboude, helemaal vernieuwde driesterren The Three Corners Hotel Art biedt diensten uit de 21e eeuw aan in de binnenstad van Boedapest, in de handelswijk, vlakbij het Nationale Museum, 750 m van de Elisabeth-brug en 300 m van de markt 'Vásárcsarnok'.

In het gebouw van Best Western Hotel Art met historische muren wachten 32 moderne en airconditioned kamers met allerlei gemak op de lieve gasten.
De uitrusting van de kamers: badkamer, haardroger, minibar, kamerkluis, televisie met LCD scherm met bioscoopkanalen, radio met wekroep, telefoon en WiFi Internetaansluiting.

Van het rijkelijke buffetontbijt kunnen onze gasten op de Café Galerie genieten. Op de menukaart van het Restaurant Hargita Grill Café zijn er traditionele Hongaarse gerechten.
Het restaurant biedt kenmerkende Transsylvanische specialiteiten aan, onder anderen de uniek zuur gemaakte soep "ciorba", de lekkere worst "mititei", de "vinette" (aubergine crème), "zakuszka", maïspap met schapenkaas, gevulde kool en de traditionele desserts. Naast de uitstekende Hongaarse en Transsylvanische wijnen en bieren van het vat is ook het origineel gebottelde mineraalwater "Borsec" terug te vinden bij ons.

Op de bovenste verdieping van The Three Corners Hotel Art bevindt zich de conferentiezaal genoemd Balaton op een oppervlakte van 80 m² die samen met de bijhorende ontspanningszaal een rustige en aangename omgeving biedt voor het werk voor 30 personen. Uitrusting van de zaal: flip-chart, projector, projectorscherm, overheadprojector, videorecorder, CD/DVD-speler.
Voor de trainings en vergaderingen bieden wij een- of meerdaagse conferentiepakketten met professionele achtergrond aan.

Het gecombineerde gebruik van de fitnessruimte en de Finse sauna helpen bij de dagelijkse verfrissing en bij het bewaren van de conditie. De oefeningen op de conditie- en andere trainingmachines vullen de schonende, caloriearme en vegetarische gerechten good aan.

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Appartement in The Three Corners Art Hotel in de binnenstad van Boedapest - goedkope accomodatieConferentiezaal in The Three Corners Art Hotel in het hart van Boedapest, HongarijeBadkamer in The Three Corners Art Hotel - goedkope accomodatie in Boedapest, vlakbij de Vacistraat (Váci utca)Sauna in The Three Corners Art Hotel - mooi en goedkoop hotel in de binnenstad van Boedapest, HongarijeVrije tweepersoonskamer in het hart van Boedapest - driesterren The Three Corners Art Hotel BoedapestGoedkoop hotel in het centrum van Boedapest - 3-sterren The Three Corners Art HotelVrije kamer in The Three Corners Art Hotel in Boedapest, vlakbij het Nationaal MuseumTerras met prachtig uitzicht in de binnenstad van Boedapest - accomodatie tegen aantrekkelijke prijzen in The Three Corners Art HotelTorencafé in The Three Corners Art Hotel in de binnenstad van Boedapest - mooi panoramauitzicht vanuit de koepel van het hotel

Hotel:
✔️ The Three Corners Hotel Art Budapest ***


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.