✔️ Alfa Art Hotel Budapest ***

✔️ Alfa Art Hotel Budapest ***
✔️ Alfa Art Hotel Budapest ***

✔️ Alfa Art Hotel Budapest

1039 Budapest, Királyok útja 205.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Hotel Alfa Art Hotel Boedapest *** - hotel in Boedapest met panorama-uitzicht over de Donau voor actieprijzen

Ligging:
Het Hotel Alfa Art bevindt zich in Boedapest, in concreto in Oud-Boeda, direct aan de oever van de Donau. Het stadscentrum kan vanaf het hotel binnen zo'n 25 minuten gemakkelijk bereikt worden zowel met de auto als met het OV.

Kamers:
De 42 airconditioned kamers in het Hotel Alfa Art zijn allemaal voorzien van telefoon, televisie, minibar, toegang tot internet, kamerkluis en een nieuw ingerichte badkamer. Het hotel heeft naast de standaard en superior tweepersoonskamers ook twee Executive kamers en een Junior Suite.

Gastronomie:
In het restaurant van het Hotel Alfa Art en het bijbehorende terras is het volledige comfort gegarandeerd. Hier worden zowel Hongaarse en internationale specialiteiten aangeboden.

Evenementen:
Het Hotel Alfa Art Budapest beschikt over 5 modern ingerichte en van moderne techniek voorziene airconditioned conferentie- en evenementenzalen die ideale locaties zijn voor clinics, trainingen, familiebijeenkomsten en bruiloften. De Csontvary-zaal en de Ferenczy-zaal kunnen met elkaar worden verbonden en zo hebben ze een capaciteit tot maar liefst 160 personen. Tot de technische basisuitrusting van de zalen behoren de volgende items: projectiescherm en flipchart. Op aanvraag zijn ook projector, overheadprojector, televisie, DVD- en CD-speler en geluidsversterker beschikbaar.

Verdere faciliteiten:
- Infra- en Finse sauna met zonneterras (voor hotelgasten gratis)
- tuin met een oppervlakte van 12.000 m² (ideale locatie voor openlucht evenementen)
- In de paviljoen: gratis biljart, tafeltennis en Hongaarse tafelvoetbal (csocso)
- Gratis parkeren voor zo'n 70 auto's
- Fietsverhuur
- Terras met restaurant aan de oever van de Donau in een prachtige natuuromgeving

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Hotel Alfa Art Boedapest - beschikbare tweepersoonskamer in Boedapest, Hongarije voor actieprijzenHotel Alfa Art - goedkope accommodatie in Boedapest - ideaal tijdens de Formula 1 wedstrijd HungaroringRestaurant in het Hotel Alfa Art op de Csillag-berg in Boedapest met prachtig panorama-uitzicht over de DonauHotel Alfa art Boedapest - goedkoop driesterren hotel in Oud-Boeda, een mooie wijk in de hoofdstad van HongarijeHotel Alfa Art - conferentie- en vergaderzaal in Boedapest in een romantische omgevingHotel Alfa Art - goedkope tweepersoonskamer in Boedapest, HongarijeTerras in het Hotal Alfa Art met prachtig panorama-uitzicht over de Donau in een schitterende groene omgevingHotel Alfa Art Boedapest - kamers voor enkele uurtjes voor actieprijzen in Boedapest, Hongarije

Hotel:
✔️ Alfa Art Hotel Budapest ***


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.