✔️ Europa Hotels Congress Center Budapest ****

✔️ Europa Hotels Congress Center Budapest ****
✔️ Europa Hotels Congress Center Budapest ****

✔️ Europa Hotels Congress Center Budapest

1021 Budapest, Hárshegyi út 5-7.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Europa Hotels & Congress Center - Superior (=Aparthotel Europa)

Dear Guests! We have to inform you, that we are not distributing the Hotel at this time. Thank you for your understanding. Other Special Wellness Hotels: Tó Wellness Hotel Bánk **** with grand wellness center, Szépia Bio Art Hotel Zsámbék **** near Budapest, Vital Hotel Nautis Gárdony **** wellness hotel near the Lake Velence, Castellum Hotel Hollókő **** new beautiful wellness hotel in Hollókő.

Het viersterren Europa Hotels & Congress Center - Superior bevindt zich aan de rechteroever van onze hoofdstad Boedapest (genoemd Boeda), in een stille en groene omgeving, vlakbij het stadcentrum en de belangrijkste bezienswaardigheden.

In het superior **** gebouw van het hotelcomplex staan er 77 appartementen en 13 studio's ter beschikking van de bezoekers die onze hoofdstad en zijn omgeving willen leren kennen of die op een zakenreis zijn.
Onze kamers zijn voorzien van een telefoon, televisie met satellietprogramma's, minibar, WIFI, kamerkluis, airconditioning en haardroger.
Onze appartementen met tweepersoonskamers, met een keuken verbinden de dienstverleningen van een hotel met het comfort van thuis waardoor deze ideaal zijn voor zowel de zakenmensen als voor diegenen die zich willen ontspannen.
Sommige appartementen zijn niet-rokers. Bij reserveren graag te melden als u een niet-roker appartement wilt hebben. Vanuit de appartementen op de bovenste verdiepingen heeft men een prachtig panorama over Boedapest en János-berg.

In het hotelcomplex biedt het Hotel-Restaurant Rege een enorme veelzijdigheid aan specialiteiten van de Hongaarse keuken en op onze weekend-menu, in de buffetlunch vindt u ook internationale gerechten. In het restaurant is er ruimte voor 200 personen. Naast onze gerechten serveren wij veel typische Hongaarse wijnen van de bekende Hongaarse wijnstreken.

De gezinnen met kleine kinderen kunnen gebruik maken van de kindermenu's en eetstoelen.

Ons Restaurant Rege heeft twee ruimtes, een galerie voor de aangename zomeravonden ook op het Terras Panoráma. De capaciteit van het restaurant kan nog uitgebreid worden met een aparte zaal voor extra 80 personen.

Restaurant Rege staat niet alleen voor de hotelgasten open, maar ook voor de inwoners van de omgeving. Iedereen is altijd welkom bij ons.

EUROPA CONGRESS CENTER

Europa Congress Center dat bij het hotelcomplex hoort staat unieke programma's ter beschikking van de bezoekers. Op een totale oppervlakte van 7000 m² wachten de 9 zalen van het multifunctionele centrum op de belanghebbenden met een capaciteit voor 15-550 personen.
In een moderne en esthetische atmosfeer kunnen conferenties, exposities en familie- of bedrijfsbijeenkomsten georganiseerd worden. Onze team wacht met heel veel ervaring en enthousiasme op de lieve gasten.

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Badkamer van Europa Hotels Congress Center - Superior in een groene omgeving van Boeda, Hongarije4-sterren Aparthotel Europa in Boedapest - betaalbare appartementen in BoedapestConferentieruimte in Boedapest - Europa Hotels - 9 ruime zalen op een totale oppervlakte van 7000 m2Resturant Rege op de Budakeszi weg (Budakeszi út) - Europa Hotels in Boedapest - viersterren accomodatie in BoedaConferentie- en business centrum in Aparthotel Europa in Boedapest, HongarijeAppartement met keuken in Boedapest - Europa Hotels Congress Center - Superior4-sterren appartementhotel in Boeda - Superior appartement in Hotel EuropaWellness weekend in Hotel Europa in Boedapest - zwembad in Europa Hotels Congress Center

Hotel:
✔️ Europa Hotels Congress Center Budapest ****


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.