✔️ Jagelló Hotel Budapest ***

✔️ Jagelló Hotel Budapest ***
✔️ Jagelló Hotel Budapest ***

✔️ Jagelló Hotel Budapest

1123 Budapest, Jagelló u. 38.
NTAK-registratienummer: SZ19000769 - Hotel
Hotel E-mail


Jagello Business Hotel***

Het onlangs geopende, airconditioned Business Hotel Jagello bevindt zich aan de Boedaer kant van Boedapest, langs het verkeersknooppunt BAH, in de buurt van Budapest World Trade Center en MOM Park, in de directe nabijheid van de binnenstad met gunstige mogelijkheden van openbaar vervoer en in een rustige omgeving.

Het hotel ligt in het handelscentrum van Boedapest en de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden zijn daarvan slechts 15-20 minuten te vinden. Mochten onze gasten van wandelen houden kunnen ze binnen 20 minuten de parel van de stad op een berg bereiken nl. de Boedaer Burcht die deel van de Werelderfenis uitmaakt.

Een kenmerk van Boedapest is dat de Boedaer kant het groengebied van de hoofdstad is met bekende uitgaansmogelijkheden. De gasten die belangstelling hebben voor ontspanning in een natuurlijke omgeving kunnen wij Sas-berg in de hotelbuurt aanbieden. Dit gebied is een van de meest onderzochten in het land vanwege zijn botanische en zoologische curiosa.

De gasten die zich ontspannen willen kunnen altijd naar plaatselijke informatie vragen bij onze receptionisten in het Hongaars. Duits, Frans, Engels en Slowaaks.

Het driesterren Business Hotel Jagello bestaat vanaf 15 oktober 2006 met 24 moderne, geluiddichte tweepersoonskamers die van centrale verwarming en 's zomers van airconditioning voorzien zijn. De kamers zijn comfortabel ingericht, wijd en van kleurentelevisie met satellietprogramma's en telefoon, minibar voorzien. Van alle kamers kan men met sleutelkaarten gebruik maken. Alle hebben een eigene badkamer (douche, toilet, haardroger) en rooksensoren.

In de ontbijthal van ons hotel bieden wij onze gasten tussen 7:00 en 10:00 uur buffetontbijt aan.

Het driesterren Business Hotel Jagello is een ideale plaats vooral voor zakenmensen. Het zorgt voor de ontspanning en de nodige werkomstandigheden (telefoon, gratis Internetaansluiting, fax, enz.) in de schoonste en stilste stadswijk.

Onder het hotel Jagello vindt men een etage met bewaakte en gesloten garage die een capaciteit voor 8 auto's heeft. In de buurt van het hotel zijn er nog verdere parkeerplaatsen voor auto's en bussen.

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Driesterren hotel in Boedapest - restaurant van het Business Hotel Jagello in BoedaTweepersoonskamer in een hotel in Boeda - Business Hotel Jagello met mogelijkheid tot online boekenBusiness Hotel Jagello in Boedapest - standaard tweepersoonskamer in het hotel in het centrum van BoedaModerne conferentieruimte met terras en airconditioning in het Business Hotel Jagello in Boedapest, HongarijeNieuwe, goedkope en mooie accomodatie in Boedapest - 3-sterren Jagello Business HotelBusiness Hotel Jagello in Boedapest, Hongarije - tuin van het driesterren hotel in BoedaBusiness Hotel Jagello Boedapest - gratis toegang tot internet in de business corner van het 3-sterren hotel Hotel Jagello - beschikbare comfortabel ingerichte ruime tweepersoonskamers in Boedapest, HongarijeDe kamers in het Hotel Jagello in Boedapest zijn voorzien van eigen badkamer met doucheBusiness Hotel jagello in Boedapest biedt gasten apartementen met keukenJagello Business Hotel - hotelkamers tegen gunstige prijs in BudaJagello Hotel - hotelkamers met gunstig actiepakket in Buda, in de nabijheid van MOM Park

Hotel:
✔️ Jagelló Hotel Budapest ***


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.