✔️ Hotel Mediterran Budapest ****

✔️ Hotel Mediterran Budapest ****
✔️ Hotel Mediterran Budapest ****

✔️ Hotel Mediterran Budapest

1118 Budapest, Budaörsi út 20/a.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Hotel Mediterran**** Boedapest

Het moderne viersterren Hotel Mediterran in Boedapest ligt in het hart van Boeda, aan de voet van Gellert-berg. Het hotel bevindt zich aan de poort van de binnenstad waar de snelwegen M1 en M7 in de stad uitmonden. Aan de overkant van het hotelgebouw bevindt zich Congress & World Trade Center (toenmalige Congrescentrum) van Boedapest en op een loopafstand van slechts 5 minuten zijn het Winkel- en Handelscentrum MOM Park en Kantoorgebouw Alkotás Point te vinden. Mochten de hotelgasten Gellert - berg willen bezoeken of 's namiddags aan de Donau - oever te willen wandelen of de historische bezienswaardigheden van de Burchtwijk willen zien, kunnen ze zowel met openbaar vervoer (bus 8, 12, 112, 139, tram 61) als met de auto de binnenstad van het hotel uit in enkele minuten bereikt worden.

Hotel Mediterraan heeft de modernste technische uitrusting, airconditioning, gerieflijke inrichting en mediterrane atmosfeer. Alle 40 kamers hebben een badkamer, haardroger, minibar, kamerkluis, telefoon, Internetaansluiting zonder kabel en kleurentelevisie met satellietprogramma's die voor het comfort van de gasten zorgen. Vanuit de geluiddichte kamers heeft men een schitterend panorama over de bergen van Boeda. Er zijn zowel niet-roker kamers als kamers die met elkaar verbonden kunnen zijn.

In de lobby vindt men de drinkbar met aangename atmosfeer die heel populair is onder de hotelgasten zowel voor overeenkomsten van vriendenkringen als voor ontspanning na een serieuze conferentie.

Ons Restaurant Sunflower biedt de gasten met zijn winter- en zomerterras onvergetelijke gastronomische belevenissen aan die van de Hongaarse en mediterrane gerechten, specialiteiten houden.

De diepgarage van het hotel biedt een veilige parkeerplaats voor de auto's van de hotelgasten.

De airconditioned conferentieruimte Sunflower in de tuin is een ideale plaats voor seminariums, meetings en kleine conferenties. De maximale capaciteit bij een schouwburginrichting zijn 45 personen.

Afstanden van het hotel:
Binnenstad: 2 km
Vliegveld Ferihegy: 20 km
Station Zuid: 1,5 km
Beurs HUNGEXPO: 8 km
Station Oost: 5.5 km
Congress and World Trade Center: 0.2 km
Burchtwijk van Boeda: 1,5 km
INFOPARK Boedapest: 2.5 km
Nationaal Museum: 2,5 km
Industriepark van Budaörs: 8 km
Gellért bad: 2 km

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

4 sterren hotel in Buda - Boedapest hotel MediterranBoedapest hotel MediterranMedoterran hotel Boedapest - bathroomHotel Mediterran Boedapest - Hongarije hotelHotels Boedapest - Hotel Boedapest MediterranHotel Mediterran Budapest met sauna in de buurt van Congress en World Trade Center in BoedapestHotel Mediterran Budapest - goedkoop hotel met jacuzzi in de buurt van Congress en World Trade Center in Boedapest, HongarijeHotel Mediterran - hotelkamers tegen gunstige prijs in Buda, in de nabijheid van MOM Park, in Boedapest

Hotel:
✔️ Hotel Mediterran Budapest ****


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.