✔️ Novotel Budapest City ****

✔️ Novotel Budapest City ****
✔️ Novotel Budapest City ****

✔️ Novotel Budapest City

1123 Budapest, Alkotás u. 63-67.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Novotel Budapest City **** - Novotel City Boedapest
(vroeger Novotel Budapest Congress)

Het viersterren Hotel Novotel Boedapest City is aan de snelwegen M1/M7 vanuit Wenen en Balaton, slechts enkele minuten afstand van de binnenstad, in het groene hart van Boeda, gelegen. Het hotel Novotel City is zowel voor zakenmensen als ook voor toeristen geschikt.

Benadering van Hotel Novotel Budapest City:

- 1 km van het Zuidstation vandaan (met tram 61 slechts 5 minuten)

- 4 km van de binnenstad (met buslijn 8 en 112 slechts 10-15 minuten)

Het hotel Novotel City beschikt over 319 warmtewerende en geluiddichte kamers (277 hiervan voor niet- rokers). Het gebouw werd naar de nieuwste Novotel standaard ingericht en alle kamers hebben een eigen badkamer en toilet. De kamers zijn van kleurentelevisie met gratis internationale programma's, radio, telefoon, minibar, kamerkluis, magnetisch deurslot, kijkgat, modemaansluiting, gratis WiFi Internet en kamerservice voorzien.

Voor de gasten die van de actieve ontspanning houden staat een overdekt zwembad. In het park rondom het hotel en op de dichtbije berg kunnen de gasten hun vrije tijd ook met joggen doorbrengen. Massage is naar eigen behoefte te bestellen.

Onze Tourism Service Afdeling regelt graag culturele programma's. Er bestaat de mogelijkheid om bepaalde individuele programma's op verschillend niveau te organiseren.

De kinderen houden van Novotel, omdat Novotel ook van hen houdt.

In de speelhoek vinden ze altijd speelgoederen zoals Lego, Play Station video, tekenbord). Bij aankomst krijgen ze Dolfi cadeautjes en de producten van de kledingzaak Dolfi kunnen ook gekocht worden.

Other hotels in Budapest operated by the management:

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Conferentieruimte in het 4-sterren Novotel Boedapest City - geschikt zowel voor zakenmensen als toeristenNovotel hotels in Boedapest - modern appartement in het viersterren Novotel City in het groene hart van BoedaElegante en romantische terras van Novotel City - viersterren hotels in BoedapestConferentie- en wellnesshotel in het groene hart van Boeda - viersterren accommodatie in het Hotel Novotel Boedeapest CityNaar de nieuwste Novotel standaard ingerichte tweepersoonskamer in het 4-sterren Hotel Novotel Boedapest CityModerne fitnessruimte in Boeda - viersterren conferentiehotel met goede fitnessfaciliteiten - Novotel Boedapest CityNovotel Boedapest City - bar - viersterren hotels in BoedapestHotel Novotel City in Boedapest met 4 moderne bowlingbanenNovotel City - ontbijtzaal - viersterren accommodatie in Boedapest, HongarijeElegant viersterren conferentiehotel in Boedapest - business corner van het Hotel Novotel Boedapest CityViersterren hotel met goede vergaderfaciliteiten - meeting room van het Hotel Novotel Boedapest City Mooie betaalbare hotelkamer in Boedapest - 4-sterren Novotel Boedapest City Novotel Boedapest City - sauna van het viersterren hotel in het groene hart van BoedaHotels in Boedapest - binnenbad van Novotel Boedapest City - viersterren hotel met goede wellnessdienstenHotel Novotel City - prachtig panorama-uitzicht op het MOM-park - Novotel City BoedapestBeschikbare hotelkamer in het Hotel Novotel City in Boeda in Hongarije tegen actieprijzenVernieuwde mooie hal in het Hotel Novotel City Boedapest in het MOM-park in Boeda, HongarijeBoedapest hotels - Novotel City Budapest in de directe nabijheid van de snelwegen M1 en M7 in BoedaNovotel Boedapest - hotels in Boedapest - Hotel Novotel City Budapest met wellnessdiensten, groot parkeerterrein en online boeken

Hotel:
✔️ Novotel Budapest City ****


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.