.

Sofitel Budapest***** Chain Bridge - Hotel Sofitel Budapest centrumaban *****

Budapest

1051 Budapest, Széchenyi István tér 2.

Reservation Tel/Fax: 00-36-1-2279614

Online reserveren »


Sofitel Budapest Chain Bridge ***** Sofitel Boedapest

Het vijfsterren Hotel Sofitel Chain Bridge Boedapest ligt in het centrum van Boedapest, aan de oever van Donau met een adembenemend panorama over de Kettingbrug en de Burcht van Boeda.

Hotel Sofitel Boedapest beschikt over 350 airconditioned kamers. Alle kamers zijn van radio, kleurentelevisie met satellietprogramma's, 3 telefonen, antwoordapparaat, minibar, kluis in de kamer, rooksensor, deurslot met magneetkaart, modemaansluiting, Internetaansluiting, Internet zonder kabel en marmeren badkamer met haardroger, cosmetische spiegel en Roger&Gallet accessoires.

Op de achtste verdieping bevindt zich Sofitel Executive Etage met uitgebreide diensten voor kieskeurige zakenmensen. Hier hebben de kamers een extra voorziening. In Executive Lounge maken het verblijf in het hotel Sofitel Budapest andere faciliteiten comfortabeler: continentaal ontbijt, thee en koffie de hele dag, tijdschriften, lekkere hapjes en dranken in de namiddag, aparte vergaderzaal.

Sofitel Budapest Chain Bridge met zijn meer dan 1200 vierkante meter conferentieruimte is een ideale plaats voor vergaderingen en conferenties. De 17 conferentiezalen - waarvan de 323 vierkante meter grote balruimte met een capaciteit van 400 personen - zijn van de modernste technologie en snelle internetverbinding voorzien.

Als een nieuwigheid kan de Board Room beschouwd worden die geschikt is voor presidentiële en bestuursvergaderingen en voor kleinere bijeenkomsten. De zaal met de modernste technologie en meubels is een combinatie van comfort en luxe.

Het nieuwe restaurant Paris-Budapest Café heeft Franse, Aziatische, mediterrane en Hongaarse lekkernijen, attractiekeuken, unieke selectie aan Hongaarse en Franse wijnen en een moderne bar. In de koffiebar Bibliotek Lounge kunnen de gasten aromatische thee- en koffiespecialiteiten en lekkere, zelfgemaakte gebakjes proeven. In de bibliotheek naast de koffiebar zijn er tijdschriften van hoge kwaliteit, literaire werken in verschillende talen kunst- en prozawerken over Boedapest en Hongarije te vinden.

In het fitnesscentrum kunnen de bezoekers van een schoonheidsalon, massage, sauna, fitnessruimte en zwembad gebruik maken. Diensten van het Business-centrum: internet, fotokopieerapparaat, fax, secretariaat- en tolkdienst. De liefhebbers van geluksspelen kunnen in hun hobby in Las Vegas Casino van het hotel geheel opgaan. Toegang is gratis voor Sofitel hotelgasten.˙

Andere hotels in Boedapest in het beheer van het management:

Sofitel Budapest Chain Bridge ***** Hotel Sofitel Boedapest
Novotel Budapest Danube **** Hotel Novotel Danube Boedapest
Novotel Budapest City **** Hotel Novotel City Boedapest
Novotel Centrum Budapest **** Hotel Novotel Centrum Boedapest

Andere Novotel hotels in het beheer van het management op het platteland:

Novotel Szeged ****
Novotel Szekesfehervar ****

« Terug naar Beschrijving van het hotel

Kamerprijzen

De onderstaande prijzen zijn ter informatie en kunnen door het hotelbeheer gewijzigd worden. Uw reserveren wordt met de goedkoopste prijzen bevestigd.

De prijzen zijn incl. zwembad, sauna, fitnessruimte per nacht / kamers te verstaan. De prijzen zijn exclusief ontbijt, BTW en toeristentaks.
BTW: 18%, toeristentaks: 4% van de kamerprijs.
Buffetontbijt: 28 Eur/persoon.
Luxury opslag: (panorama over Donau): 25 Eur/kamer/nacht.
Sofitel Suite opslag: (studio met keuken, panorama over de straat, ontbijt inbegr.): 125 Eur/kamer/nacht.
Luxury kamer Club Sofitel opslag (7de-8ste verdieping, panorama over Donau, Executive Lounge, ontbijt inbegr.): 85 Eur/kamer/nacht.
Prestige Suite Club Sofitel opslag (slaapkamer + woonkamer, panorama over Donau, Executive Lounge, ontbijt inbegr.): 195 Eur/kamer/nacht.
Kinderkortingen: (in de kamer van de ouders) tussen 0-12 jaar gratis.
Te accepteren credit cards: VISA, Amex, EC/MC, JCB
Sofitel Budapest Chain Bridge biedt gratis toegant tot wifi internet in alle gemeenschappelijke ruimtes en gastkamers.

Guarantee policy: In order to guarantee your reservation for arrival after 2pm please inform us of your credit card details and expiry date. Without credit card details the reservation is on non-guaranteed basis. Cancellation policy: Modification or cancellation is accepted until 2pm local time on the date of arrival without any charge. Beyond that time 1 room night will be charged.

Online reserveren

Bestelling met onmiddelijke online-bevestiging.

Booking.com