.

Hotel Soho**** Budapest - Akcios Boutique Hotel Soho Budapesten ****

Budapest

1074 Budapest, Dohány utca 64.

Reservation Tel/Fax: 00-36-1-2279614

Online reserveren »

BOUTIQUE HOTEL SOHO Boedapest

"HET ZEVENDE ZINTUIG VAN BOEDAPEST"

Is het een zakenreis, een stadbezichtiging of wilt u zich maar ontspannen? Boutique Hotel Soho, het brandnieuwe viersterren hotel van Boedapest biedt ieder's zintuigen een onvergetelijke belevenis aan. Naast de geuren, de smaken, de bezienswaardigheden, de stille rust, de tastbare praal en de pathetische fantasie kunt u hier ook het zevende zintuig ontdekken die ook de andere zes bevat: dit is Soho. Laat u zichzelf in verzoeking leiden en maakt u een wandeling in het rijk der zinnen!

Hotel Soho in Boedapest ligt in het hart van de kleurrijke en wemelende hoofdstad, onderweg tussen het Station Keleti en Nyugati, vlakbij de historische monumenten en plaatsen. Het hotel dat aan alle eisen voldoet is ideaal voor de liefhebbers van stijl en elegantie en voor diegenen die belangrijk vinden dat ze in de buurt van de het pulserende stadsleven zijn zowel betreffende de cultuur als het nachtslaven en ontspanning. De rivier Donau, de Váci straat, de Synagoge, de Broadway van Pest, de beste restaurants, schouwburgen bevinden zich allemaal in de wijk van Hotel Soho en zijn dankzij de uitstekende vervoersmogelijkheden makkelijk en snel te benaderen. De unieke atmosfeer van het hotel vermengt gelijktijdig het comfort met stijl en zinnelijke elegantie van Soho.

Soho Butique Hotel Budapest : Er staan 74 kamers ter beschikking van onze gasten waarvan 6 junior suites zijn. De kamers met de prachtige inrichting zijn voorzien van LCD televisie, bioscoopkanaal, minibar, airconditioning, geluiddichte ramen, rechtstreekse telefoonlijnen en snelle internet.

In de elegante hal van het hotel kan men Wi-Fi gebruiken. Hier vindt men de lobby bar, niet te spreken van de conferentiezalen die een capaciteit voor 120 personen hebben.

« Terug naar Beschrijving van het hotel

Kamerprijzen

De onderstaande prijzen zijn ter informatie en kunnen door het hotelbeheer gewijzigd worden. Uw reserveren wordt met de goedkoopste prijzen bevestigd.

De prijzen zijn per kamer / nacht te verstaan incl. buffetontbijt,
gratis toegang tot internet en BTW.
Toeristentaks: 4% van de kamerprijs.
Huisdier: EUR 20.-/nacht.
Parkeerplaats: EUR 20.-/auto/dag.
Kortingen voor kinderen:
Gratis verblijf voor een kind onder 6 jaar.

Annulatievoorwaarden: Hotelbeoking kan geannuleerd worden 48 u voor aankomst zonder contractuele boete. In geval van een te late annulatie of no show wordt de eerste nacht aangerekend.

Online reserveren

Bestelling met onmiddelijke online-bevestiging.

* = Verplicht in te vullen.

Hotelgegevens

Aankomst* Kalendaar
Vertrek* Kalendaar
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar
Extra bed
Please enter the number of rooms you need!
Eenpersoons-kamer
Tweepersoons-kamer
Pakket
Opmerkingen:

Persoonlijke gegevens

Voornaam*
Achternaam*
E-mail adres*
Graag uw e-mailadres opnieuw aangeven.*
Telefoon*
Graag informatie over uw nieuwe hotelacties verzenden.