✔️ Hotel Soho Budapest ****

✔️ Hotel Soho Budapest ****
✔️ Hotel Soho Budapest ****

✔️ Hotel Soho Budapest

1074 Budapest, Dohány utca 64.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


BOUTIQUE HOTEL SOHO Boedapest

"HET ZEVENDE ZINTUIG VAN BOEDAPEST"

Is het een zakenreis, een stadbezichtiging of wilt u zich maar ontspannen? Boutique Hotel Soho, het brandnieuwe viersterren hotel van Boedapest biedt ieder's zintuigen een onvergetelijke belevenis aan. Naast de geuren, de smaken, de bezienswaardigheden, de stille rust, de tastbare praal en de pathetische fantasie kunt u hier ook het zevende zintuig ontdekken die ook de andere zes bevat: dit is Soho. Laat u zichzelf in verzoeking leiden en maakt u een wandeling in het rijk der zinnen!

Hotel Soho in Boedapest ligt in het hart van de kleurrijke en wemelende hoofdstad, onderweg tussen het Station Keleti en Nyugati, vlakbij de historische monumenten en plaatsen. Het hotel dat aan alle eisen voldoet is ideaal voor de liefhebbers van stijl en elegantie en voor diegenen die belangrijk vinden dat ze in de buurt van de het pulserende stadsleven zijn zowel betreffende de cultuur als het nachtslaven en ontspanning. De rivier Donau, de Váci straat, de Synagoge, de Broadway van Pest, de beste restaurants, schouwburgen bevinden zich allemaal in de wijk van Hotel Soho en zijn dankzij de uitstekende vervoersmogelijkheden makkelijk en snel te benaderen. De unieke atmosfeer van het hotel vermengt gelijktijdig het comfort met stijl en zinnelijke elegantie van Soho.

Soho Butique Hotel Budapest : Er staan 74 kamers ter beschikking van onze gasten waarvan 6 junior suites zijn. De kamers met de prachtige inrichting zijn voorzien van LCD televisie, bioscoopkanaal, minibar, airconditioning, geluiddichte ramen, rechtstreekse telefoonlijnen en snelle internet.

In de elegante hal van het hotel kan men Wi-Fi gebruiken. Hier vindt men de lobby bar, niet te spreken van de conferentiezalen die een capaciteit voor 120 personen hebben.

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Goed uitgeruste kamer in het centrum van Boedapest - nieuw 4-sterren Boutiquehotel Soho4-sterren Hotel Soho in het hart van Boedapest, vlakbij de belangrijkste historische monumenten - vrije tweepersoonskamerZeer voordelige viersterren accommodatie in Boedapest - de voorkant van het nieuwe stijlvolle Boutiquehotel SohoElegant restaurant in de Dohanystraat (Dohány utca) - 4-sterren Hotel Soho in het centrum van BoedapestHotels in Boedapest - beschikbare stijlvol ingerichte tweeperssonskamer in het 4-sterren Boutiquehotel SohoBoutique Hotel Soho vlakbij de belangrijke verkeersweg, de Nagykorut in het hart van Boedapest tegen betaalbare prijzenBeschikbare hotelkamers in het centrum van Boedapest tegen actieprijzen - Boutique Hotel Soho Budapest in HongarijeBeschikbare elegante kamer in het Hotel Soho tegen actieprijzen in het hart van Boedapest, HongarijeRomantische en elegante viersterren kamer in het centrum van Boedapest, Hongarije - Hotel Soho BudapestSoho Hotel Boedapest - elegante hotelkamer tegen betaalbare prijzen in de binnenstad van Boedapest, Hongarije

Hotel:
✔️ Hotel Soho Budapest ****


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.