✔️ Hotel Omnibusz Budapest ***

✔️ Hotel Omnibusz Budapest ***
✔️ Hotel Omnibusz Budapest ***

✔️ Hotel Omnibusz Budapest

1101 Budapest, Üllői út 108.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Hotel Omnibusz Boedapest ***

Het driesterren Hotel Omnibusz ligt aan de Pester kant van Boedapest, op de Üllői straat, vlakbij de halte Ecseri út van de blauwe metro (metrolijn 3) op de weg naar het vliegveld.
Het centrum van Boedapest bevindt zich op 5 metrohaltes en het vliegveld Ferihegy kan binnen 10-15 minuten bereikt worden.
Het hotel ligt vlakbij Népliget, het grootste park in Boedapest. De fitnesszaal en de paintballbaan in de buurt zorgen voor de vrijheidsprogramma's van onze bezoekers.

Alle kamers van het hotel zijn airconditioned, hebben een badkamer met douche en zijn voorzien van kleurentelevisie, DVD-speler en WiFi.

Het Hotel Omnibusz heeft een eigen en gesloten parkeerplaats.

Met een beleefde en discrete service en met onze gastvrijheid wachten wij zowel op onze stamgasten als op onze nieuwe gasten.

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Goedkope romantische en rustige hotels in Boedapest - het ontvangsthalletje (lobbytje) van het 3-sterren Hotel Omnibusz Boedapest gelegen tussen het vliegveld en het stadscentrumVrije tweepersoonskamer in het 3-sterren Hotel Omnibusz Boedapest in de buurt van het busstation en het park Nepliget (Stadspark)Goedkope accommodatie in Boedapest - mooie tuin van het Hotel Omnibusz BoedapestLastminute hotels in Boedapest - driesterren Hotel Omnibusz Boedapest met airconditioned kamers en een mooie tuin met mogelijkheid tot het arrangeren van grillpartyHotel Omnibusz Boedapest -driesterren accommodatie in Boedapest, Hongarije - vrije kamer met internetverbinding in het stille, romantische hotelTweepersoonskamer in het driesterren Hotel Omnibusz Boedapest - goedkoop onderdak in Boedapest, HongarijeHotel Omnibusz - goedkoop hotel in Boedapest - sauna van het 3-sterren hotelGoedkope hotel in Boedapest - Hotel Omnibusz op de Ulloi weg, vlakbij de metrohaltes Klinikak en Nagyvarad terOntbijtzaal in het Hotel Omnibusz in Boedapest in de buurt van het busstation Nepliget (Volkspark) - goedkope hotels in Boedapest, Hongarije

Hotel:
✔️ Hotel Omnibusz Budapest ***


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.