✔️ City Hotel Unio Budapest ***

✔️ City Hotel Unio Budapest ***
✔️ City Hotel Unio Budapest ***

✔️ City Hotel Unio Budapest

1077 Budapest, Dob utca 73.
NTAK-registratienummer: SZ19001136 - Hotel
Hotel E-mail


City Hotel Unio *** Budapest

Het driesterren City Hotel Unio *** ligt in het centrum van Budapest, in het handels- en winkelcentrum van de stad, op 1 minuut loopafstand van de boulevard Erzsébet. Met een wandeling van 10-20 minuten kan het Operahuis, Muziekacademie Liszt Ferenc, Heldenplein, Museum van de Beeldende Kunst, Museum 'Het Huis van Terreur' en andere prachtige gebouwen en bezienswaardigheden. U hoeft ook niet in de auto te zitten als u voor een uitgaansprogramma kiest, omdat er taalrijke schouwburgen en andere mogelijkheden in de buurt zijn.

Kamers
City Hotel Unio Budapest wacht in het centrum met 52 gerieflijk ingerichte kamers op de gasten.
Alle kamers beschikken over een individueel instelbare airconditioning en hebben allemaal een hoger niveau dan in een driesterren hotel. De kamers zijn van badkamer, telefoon, televisie met afstandbediener, minibar en een kluis voorzien en wachten zowel op de buitenlandse als op de binnenlandse gasten.
Er zijn ook rookvrije kamers voor niet-rokers, kamers met houten vloer voor de mensen die aan een allergie lijden en speciaal ingerichte kamers voor onze gehandicapte gasten.

City Hotel Unio *** biedt gratis toegant tot wifi internet in alle gemeenschappelijke ruimtes en gastkamers.

Voor de veiligheid van de gasten zorgt een 24 uurse receptie, een centraal kluis en kamerkluizen, deurslots met magneetkaarten, rook- en vuursensorsystemen die door computer verstuurd zijn, verdiepingen met vuurveiligheid en 2 trappenhuizen.

Restaurant
Het restaurant met een huiselijke atmosfeer biedt de gasten lekkere Hongaarse en internationale smaken aan. De max. capaciteit van het restaurant is 75 personen. 's ochtends staat er een rijkelijke ontbijttafel ter beschikking van de hotelgasten. 's middags en 's avonds vinden niet alleen de hotelgasten, maar ook alle andere bezoekers een brede selectie aan de smaken van de Hongaarse en internationale keuken.

Conferentiezalen
De drie conferentiezalen van City Hotel Unio *** zijn geschikt voor het organiseren van seminars, trainings, modeshows, zakelijke bijeenkomsten, maaltijden, familiefeesten, bruiloften, staande recepties, persconferenties en andere bijeenkomsten.

Benadering van City Hotel Unio
Vanuit de snelwegen M1 en M7 via Petőfi-brug rechtstreeks op Nagykörút (Grote Boulevard), na Blaha Lujza plein is de vierde straat de Dob straat waar u naar rechts moet en het hotel bevindt zich aan de rechte kant aan de eerste hoek.
Vanuit de snelweg M3 richting het centrum, dan op Andrássy straat tot Oktogon, dan naar links richting Erzsébet boulevard, op Király straat naar rechts en op de tweede straat (Kertész straat) naar links en bij de daarop volgende straat (Dob straat) naar links, via Körút aan de eerste hoek bevindt zich het hotel.
Vanuit het Station Nyugati (metrolijn 3, tramlijnen 4 en 6) met de tram tot Király straat (tweede halte), te voet op de Körút en bij de eerste straat (Dob straat) na de Király straat naar links aan de eerste hoek bevindt zich Hotel Unio.
Vanuit het knooppunt Blaha Lujza plein (metrolijn 2, bus 7 of tramlijn 4 en 6) richting het Station Nyugati op Erzsébet boulevard bij de vierde straat naar rechts.

Other hotels operated by the management:

Bellevue Hotel Esztergom - Wellness Hotel Bellevue at discount prices with half board

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Vrije tweepersoonskamer in het driesterren City Hotel Unio in het handels- en winkelcentrum van Boedapest, HongarijeCity Hotel Unio in Boedapest - lounge van het goedkope driesterren hotel, gelegen in district 7, vlakbij de Erzsebet boulevard (Erzsébet körút)Elegant restaurant in het 3-sterren City Hotel Unio in het centrum van BoedapestGoedkope hotels in het centrum van Boedapest - tweepersoonskamer in het 3-sterren City Hotel UnioBadkamer in het driesterren City Hotel Unio - accommodatie in Boedapest tegen zeer lage prijzenCity Hotel Unio in Boedapest - goedkoop onderdak in de hoofdstad van HongarijeCity Hotel Unio Budapest - beschikbare tweepersoonskamer in het centrum voor actieprijzenCity Hotel Unio - goedkope accommodatie in het hart van Boedapest, Hongarije - voordelige prijzen, speciale aanbiedingenConferentieruimte van de 3-sterren City Hotel Unio, Boedapest Conferentieruimte in het centrum van Bodapest, Hotel Unio BudapestBadkamer van City Hotel Unio Budapest

Hotel:
✔️ City Hotel Unio Budapest ***


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.