✔️ Adina Apartment Hotel Budapest *****

✔️ Adina Apartment Hotel Budapest *****
✔️ Adina Apartment Hotel Budapest *****

✔️ Adina Apartment Hotel Budapest

1133 Budapest, Hegedűs Gyula út 52.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Adina Apartment Hotel Budapest ***** - Boedapest

In een stadshotel te wonen of het Hotel Adina Apartment te kiezen - wat voor een verschil! In plaats van een nauwe hotelkamer wacht hier een leefruimte van 45-110 vierkante meter op u: een woning van alle moderne gemakken voorzien waar u en uw familie van het comfort genieten kunnen en waar u in uw eigen kantoor werken en uw partners ontvangen kunt.

Het vijfsterren Hotel Adina Apartment ligt in het hart van Boedapest, in een dynamische wijk waar de meeste kantoorgebouwen, winkelcentra terug te vinden zijn. De Donau-oever, talrijke restaurants, het Shoppingcentrum West End City Center zijn slechts enkele minuten lopen van het hotel vandaan. Het Parlement, Margiteiland, Operahuis en andere bekende bezienswaardigheden zijn zowel met de auto als met openbaar vervoer (metro, bus of tram) in een oogwenk te bereiken. Alle appartementen hebben een aparte woonkamer, een of meer slaapkamers, keuken die aan alle verwachtingen voldoet, kleurentelevisie en een radiowekker. De rechtstreekse telefoonlijn zorgt voor de betrouwbare data- en geluidscommunicatie (telefoon, telefax, computer), in de afwezigheid van de gast kunnen met behulp van een digitaal antwoordapparaat berichten gelaten worden.

De diepgarage van het Hotel Adina Apartment zorgt voor de veiligheid van uw voertuigen. De wasserij van het hotel kan de hele dag gebruikt worden en op verzoek kan de koelkast met uw lievelingseten en -dranken gevuld worden.

Zowel in de zomer als in de winter kunt u van ons overdekt zwembad, sauna, stoombad en conditietrainingruimte gebruik maken. Bij mooi weer kunt u zich in de luxueuze binnentuin ontspannen of uw gasten voor een grill feest of een businesslunch uitnodigen.

Comfort, allerlei faciliteiten en een aangename verrassing krijgt u voor de prijs van een gewone binnenstedelijke hotelkamer.

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Boedapest Appartement hotel - Adina Appartement hotel BoedapestFitnessruimte in Hotel Adina - Luxe appartementhotel in BoedapestWellnesshotel en appartement dichtbij de Margitbrug, Hotel AdinaLuxe hotel in Boedapest - appartementhotel Adina - conferentie- en wellnesshotelBadkamer van Hotel Adina - hotel vlakbij de Margitbrug in Boedapest, HongarijeAppartementhotel in Boedapest - bad in Hotel Adina in de binnenstad van Boedapest, HongarijeLuxe appartement in Boedapest - Hotel Adina - appartementhotelKamer in Hotel Adina - appartementhotel in de binnenstad van BoedapestKeuken in het appartement in Boedapest - Hotel AdinaKeuken in het vijfsterren appartementhotel - Luxe Hotel Adina in Boedapest5-sterren hotel in Boedapest - Wellness en conferentiehotel - hotel AdinaAdina Appartement Hotel in Boedapest, luxe hotel met gunstige actie-aanbiedingen

Hotel:
✔️ Adina Apartment Hotel Budapest *****


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.