✔️ Ibis Styles Budapest Center ***

✔️ Ibis Styles Budapest Center ***
✔️ Ibis Styles Budapest Center ***

✔️ Ibis Styles Budapest Center

1074 Budapest, Rákóczi út 58.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Ibis Styles Budapest Center *** - Boedapest

Het viersterren hotel dat ter ere van het duizendjarige bestaan van Hongarije gebouwd werd is een spannend mengsel van traditie en de verworvenheden van de moderne techniek. Het Ibis Styles Budapest Center ligt aan de Pester kant van Boedapest, halverwege de afstand tussen Donau en Ooststation. Op Rákóczi straat is het hotel te vinden die 1 minuut lopen vanaf Blaha Lujza plein is. De belangrijkste bezienswaardigheden en openbare instellingen zijn slechts enkele minuten van het hotel vandaan.

Ibis Styles Budapest Center Benadering:
Met de auto van de snelwegen M1/M7 kunt u de Donau via Elisabeth brug oversteken, dan langs Rákóczi straat tot het Ooststation rijden en daar moet u zich omdraaien en op Rákóczi straat 58 vindt u het hotel.

Met trein komt u op het Weststation aan. Met tram 4 of 6 bereikt u Ooststation (vierde metrostation) en nog een metrostation afstand is Blaha Lujza plein.

Kamers:
Het hotel Ibis Styles Budapest Center heeft 130 comfortabele, airconditioned, geluiddichte kamers met badkamer (badkuip en haardroger) die van kleurentelevisie (met Hongaarse, Duitse, Engelse, Franse en Italiaanse programma's + CNN), telefoon, minibar, computeraansluiting, te betalen televisieprogramma's en automatische wekker voorzien zijn. De veiligheid van onze gasten wordt via een elektronisch sleutelsysteem verzekerd. In alle kamers zijn rooksensoren ingebouwd.

De hele derde verdieping biedt kamers voor niet-rokers aan. 3 kamers worden voor onze gehandicapte gasten ingericht. De ene helft van de kamers heeft een uitzicht over Rákóczi straat, de andere over de binnentuin.

Ibis Styles Budapest Center Gastvrijheid:
Ons hotel heeft een wijdverbreide, heel goede reputatie vanwege zijn flinke buffetontbijt. In de werkdagen serveren wij ontbijt vanaf 6.30 tot 10.00 uur, in het weekeinde vanaf 6.30 tot 10.30 uur. Mocht u vroeg in de morgen vertrekken, kunt u vanaf 4:00 uur aan een korte maaltijd deelnemen.

De met de wintertuin verbonden, sfeervolle drinkbar heet zijn gasten met dranken en broodjes welkom. (Open: vanaf 10.00 tot 24.00 uur.)

De aparte zalen en conferentieruimtes zijn voor staande recepties, bruiloften, cursussen, familiefeesten en andere bijeenkomsten voor vriendenkringen geschikt. Onze grote, aparte zalen kunnen gevarieerd ingericht worden.

Tegen vergoeding biedt ons hotel parkeerplaatsen voor een onbeperkt aantal auto's aan.

Andere hotels in Budapest in het beheer van het management

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Ibis Styles Budapest Center in het centrum van Boedapest - ontbijtzaal - viersterren accommodatie in het hart van BoedapestIbis Styles Budapest Center - conferentieruimte voor staande recepties, familiefeesten enz. btaalbare hotels in BoedapestIbis Styles Budapest Center in het hart van Boedapest, vlakbij het Blaha Lujza plein - vrije kamer Ibis Styles Budapest Center met goede conferentiefaciliteiten - viersterren hotels in BoedapestIbis Styles Budapest Center in het centrum van Boedapest - vrije tweepersoonskamer - viersterren onderdak in Hongarije4-sterren Ibis Styles Budapest Center - snack bar - betaalbare accommodatie in BoedapestHotels in Boedapest? - 4-sterren tweepersoonskamer - Ibis Styles Budapest CenterIbis Styles Budapest Center - ingang van het 4-sterrenIbis Styles Budapest Center op de Rakoczi weg (Rákóczi út) voor actieprijzenIbis Styles Budapest Center - badkamer van het viersterren hotel in Boedapest, Hongarije met toiletartikelenIbis Styles Budapest Center - rijkelijk buffetontbijt in het viersterren hotel in Boedapest, HongarijeIbis Styles Budapest Center - Ibis Hotel voor actieprijzen op de Rakoczi weg (ut), vlakbij het Station Oost (Keleti)Ibis Styles Budapest Center- lastminute hotelkamer voor actieprijzen vlakbij het Balaha Lujza plein (ter) in het hart van Boedapest, Hongarije

Hotel:
✔️ Ibis Styles Budapest Center ***


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.