✔️ Lánchíd 19 Hotel Budapest ****

✔️ Lánchíd 19 Hotel Budapest ****
✔️ Lánchíd 19 Hotel Budapest ****

✔️ Lánchíd 19 Hotel Budapest

1013 Budapest, Lánchíd utca 19.
NTAK-registratienummer: -
Hotel E-mail


Hotel Kettingbrug 19 (Lánchid 19 Hotel Budapest) **** - Boedapest

Hotel Kettingbrug 19 (Hotel Lanchid 19) **** met zijn interactieve, moderne glazen gevel, die 's avonds bijzondere beelden vormt, is een unieke plek aan de voet van de Burcht in Boeda, in een architectonische omgeving uit de 19e eeuw. De essentie ligt altijd in de details: op de gevel een duiker die in de golven verdwijnt, in het souterrain middeleeuwse watertoren, op de glazen bruggen zandstralen vingerafdrukken, het personeel heeft de collecte van ontwerpers aan die verschillende prijzen gewonnen hebben.

Dat is geen toeval dat Hotel Kettingbrug 19 (Hotel Lanchid 19) is het eerste hotel van Hongarije dat zich kon aansluiten bij de vereniging van de internationale design hotels™ . Het hotel in de directe buurt van het kabelspoor Budavári en Clark Ádám plein en niet ver van de Donau-oever heeft een prachtig uitzicht over de Kettingbrug, de Donau-oever van Pest en de Burcht van Boeda.

Hotel Kettingbrug 19 (Hotel Lanchid 19) is het werk van progressief ingestelde, Hongaarse tijdgenoten. De hotelgevel bestaat uit kleine, interactieve icoontjes met glazen lamellen, die onder de invloed van de omgeving verschillende kleuren hebben en van plaats wijzigen waardoor ze prachtige beelden vormen. In het souterrain heeft men de rest van een middeleeuwse watertoren en muren uit de 14e eeuw ontdekt, die door de glazen vloer van de hal goed te zien zijn.
De archeologische vondsten dienen als een bouwkundig contrast voor het innovatieve atrium waar op de glazen bruggen de zandstralen vingerafdrukken van de scheppers terug te vinden zijn. Het atrium is versierd met drie beelden van de bekende Franse schilder, Françoise Gilot (levensgezelle van Picasso).

In Hotel Kettingbrug 19 vindt men geen gelijke kamers, de creatieve oplossingen geïnspireerd door de moderne design stoelen geven alle kamers een unieke atmosfeer. Het hotelpersoneel heeft de collecte van Hongaarse ontwerpers aan die verschillende prijzen gewonnen hebben. Deze kleren voldoen aan de eisen van de huidige modetrends.

Lánchíd 19 Hotel Budapest beschikt over 45 kamers en 3 suites. Alle kamers hebben een panorama over de door UNESCO tot werelderfenis verklaarde bezienswaardigheden, over de Donau-oever en de Burcht van Boeda.
Airconditioning, LCD televisie met satellietprogramma's, telefoon, minibar, kamerkluis en gratis behoren bij de basisuitrusting van de kamers.
De uniek gevormde appartementen hebben grote panoramaterrassen.

Het hotel-restaurant van L19 bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw en heeft een capaciteit voor 60 personen. Door zijn specialiteiten en bijzondere gastronomische conceptie past het heel goed bij het hotelmilieu.
L19 heeft ook Hongaarse en internationale wijnspecialiteiten op de menukaart. Unieke meubels, porseleingoederen met reine vormen en de individuele kleren van de kelners maken een vibrerende atmosfeer die van andere, gewone restaurants helemaal afwijkt.
De tuin met groene planten naast de muren van de Burcht in Boeda is ook in het midden van herfst open en op verzoek kan met het restaurant verbonden zijn.
De drinkbar (de hele dag open) kan op de passage geopend worden en heeft een brede selectie aan dranken, broodjes en nagerechten. Hier kan men altijd ontspanning vinden.

De 3 verschillende conferentiezalen van Hotel Kettingbrug 19 (op 120 m²) kunnen in totaal 100 gasten ontvangen.
In het souterrain van het gebouw is er een sectiezaal met bijzondere sfeer. De zijwand van deze zaal is een deel van een watertoren die tijdens de bouw ontdekt werd.

Benadering met auto
• via de snelwegen M1 en M7 op Alkotás straat en door de Tunnel via Clark Ádám plein, naar rechts in Kettingbrug straat
• via snelweg M3 in richting binnenstad via Hungária boulevard, naar rechts op Thököly straat tot het einde toe, langs Station Oost, op Rákóczi straat tot Erzsébet brug, naar rechts in Kettingbrug straat
• op snelweg van het vliegveld in richting binnenstad, op Kálvin plein en op Erzsébet brug in Kettingbrug straat tot Clark Ádám plein.

Kenmerken van het hotel Reserveren groepsgewijs hotel video Prijsinformatie Annuleringsbeleid

Kamers tegen actieprijzen in Boedapest - viersterren Hotel Lanchid 19 - unieke, creatief ingerichte kamer4-sterren Hotel Lanchid 19 met panoramauitzicht - mooie design kamerViersterren accommodatie in Boedapest - Design Hotel Lanchid 19 aan de voet van de Burcht in BoedaHotel Lanchid 19 - panoramauitzicht over Boedapest vanuit de terras en de kamers van het 4-sterren hotelDesign Hotel Lanchid 19 in Boedapest - moderne badkamer - 4-sterren hotel in Boeda met panoramauitzicht over de binnenstad en de DonauElegant 4-sterren Hotel Lanchid 19 in Boedapest - moderne design kamer met creatieve oplossingenNieuw 4-sterren hotel in Boedapest - Hotel Lanchid 19 met uitzicht op de KettingbrugSuperior kamer vlakbij de Kettingbrug - hotels in Boedapest - 4-sterren design Hotel Lanchid 194-sterren Hotel Lanchid 19 in Boedapest met panoramauitzicht over de Dounau en PestDesign conferentiezaaltje aan de voet van de Burcht in Boeda - Hotel Lanchid 19Gezellige ontbijtzaal/restaurant in het 4-sterren Design Hotel Lanchid 19 in Boedapest, HongarijeBetaalbare accommodatie in Boedapest - moderne design kamer in het 4-sterren Hotel Lanchid 19Terras aan de voet van de Burcht in Boeda - 4-sterren Hotel Lanchid 19 - design hotels in HongarijeHotelkamers in Boeda voor actieprijzen - Hotel Kettingbrug 19 (Lanchid 19) met prachtig panorama-uitzicht over de Donau Panorama-uitzicht over Boedapest vanuit de suite in het Hotel Lanchid 19 met een grote terrasOntbijtzaal in het Hotel Lanchid 19 aan de voet van de Burcht in Boeda - top aanbiedingen - hotels in Boedapest

Hotel:
✔️ Lánchíd 19 Hotel Budapest ****


Aankomst:


Vertrek:


Aantal volwassenen:


Aantal kinderen:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Voor-en achternaam:

Telefon:

E-mail:

opmerking:Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.